Thursday, October 30, 2008

bULBul rindu la~~~

hmm~ hari ni memang penat--> nak2 lagi buat ape yang sunat hari khamis ni kan (xsedar balik lewat pagi semalam). Main fokus hari ni nak hantar assigment Prof Mohd, dan dah rindu sangat kat Prof Idris (penyelia aku yang disegani). Rentetan peristiwa bermula~~

Pertamanya nak buat print out kerja-kerja dalam minitab ni-. Pening kepala jugak~~ tengokla tu~~ semua nombor jer----------------------> (dah namanya subjek analisis statistik biologi).


~~kalaula ni data tentang kekayaan aku~~

tak cukup command-command yang kurang difahami~~ terpaksa lak tengok graf yang melambak---- (walaupun kerja ni bukan aku yang buat~~terpaksa)


~~data close up~~


~~antara pop out yang terkeluar~~

selesai semuanya. kene la mula print. Mula-mula pakai ink lama lu, malas nak pakai ink baru beli semalam.


~~printer yang aku sayangi~~


~~suasana meriah ceria meja aku~~

selesai je print assigment 3, tgh print assigment 7~~ ink black pulak habis~~hmm---dah ada backup kan~~~


~~inilah inknya~~

jadi technician printer jap

~~merah tanda berhenti~~


~~inilah keadaan dalam printer epson~~


~~yang ini akan dicampakkan~~

selesai semuanya~~ tapi jam menunjukkan pukul 12 lebih.. Prof mesti takde(hehe). Aku pun rehat la jap (semalam tido kul 4 pagi). Sedar-sedar kawan aku emot memekak melalui bunyi sms aku la~~ dah kul 3.30. Ape lagi, aku solat dulu, tunggu solat asar (4.12p.m) then siap2 terus pergi fakulti.
Amat menduka citakan~~ Prof yang aku nak jumpa semua takda.. Assigment Prof Mohd aku masukkan melalui bawah pintu. Tp Prof Idris~~ maybe tak balik dr London lagi kot.. Sir, I really need to discuss about my laboratory work. Waaa... bila ag nak jumpa dier~~ isnin dah exam.
Notis board depan biliknya pon masih macam dua minggu lepas~~(mean tak berusik la)


~~bersepah~~


~~aku tunggu jap kat foyer, ~~
sebab foyer ni tempat lucky aku jumpa org yang susah nak jumpa

Finally, i go back to my room~~ sedey.

~~sobs2~~

hmm, aku nak cari barang nak makan ni~~ kul 7 makin hampir. daaaaa
bULBul









0 comments: