Wednesday, October 29, 2008

Inilah masanya ------------->

Assalamualaikum..
Ini la entry pertama aku dalam kancah blog ni~~ Insya ALLAH, aku akan rajin-rajin kemas kinikan blog ni dan uploadkan entry-entry menarik berkenaan hidupku.



~~Bukti aku tak tipoo~~

Inilah masanya~~ tepat jam 9.42PM~~ hari rabu bersamaan 29 syawal 1429H~~ aku akan mula menulis blog. Hari ini jugalah aku nekad untuk berubah dari segala masalah hidup ku~~thanx oyen~~ u are my besh buddy. Hari inilah juga, aku giat nak study sempena exam final. Cuak pulak~~teringat pulak kenakalan semester ini~~haha.

Hari ni macam biasa lah~~aku dok mengeluh bilalah nak turun harga minyak ni~~ Aku idamkan sangat harga RM1.60 tu~~ Memang la senang kata---> kalau dah tak ada duit, jgn bawak kereta. tp kena paham gak~~ Ni kelebihan dan kemudahan aku~~ waaaa.. Yang paling tak puas hati tuh~~ bila harga minyak naik, semua barang naik harga.. Ink printer pon naik seringgit~~ wassup Pak Menteri?? takder mekanisme ka nak kawal??


~~Ink yang dibeli~~

Hmm~~ aku pun tak paham. Cuma aku rasa bebankan mama dan ayah la~~ ma, memang perlu sangat nak beli barang~~ bukan ink je aku beli~~ satu rim Double A paper aku beli gak.. Dulu harga kertas ni baru RM9 kat UKM. Now dah naik jadi RM11.50. Penjelasan jurujual tu, minyak dah naik dik~~ aku REDHA~~~


~~double A dan buku nak baca (berlambak)~~~

ape-ape pon~ aku akan exam start 3hb ni~~ doakan aku...


~~jadual masuk exam~~

akhir kata~~
~~bULBul~~


1 comments:

ain_giler said...

4 paper jahhhhhhhhhhh~~~~~~~
nggak fair!!