Wednesday, November 26, 2008

hanya kita~~

salam...
ribuan syukur ku panjatkan pada hari ini. permulaan yang cerah menanti dihadapan ku. Insan biasa seperti ku pasti akan merbut peluang ini sebaiknya. TAHNIAH kepada pejuang ku!! hanya kita yang tahu..

esok aku mungkin berangkat ke senawang, khamis mungkin ku berada di tanah kelahiran ku. mengintai peluang disana. Kembali ke sini pada permulaan bulan, menyiapkan kerja-kerja di rumah tumbuhan. Merasa hawa sejuk sepanjang 15-20 disember, berakhir dimakmal membunuh subjek ku!!! Action beam!!!~~ masih lagi jiwang, sebabnya--- aku ulang tengok SEPI kali kedua..

Monday, November 24, 2008

you're my everything

salam,
menghabiskan malam sabtu lalu dengan menonton filem Sepi. taktala menonton filem neh, tak sangka air mata membasahi pipi. tidak mudah untuk menepis kehadiran sepi dalam hidup walaupun tidak di pinta. Kesedihan menonton filem dwld dan di cilok dari kawan ku ini memang menimbulkan sebak dan menambahkan keinginan menelan sushi semakin tinggi (hehe). antara baris-baris kata yang menyedihkan antaranya "mengapa berjumpa kalau ingin berpisah". hmm, yang penting, aku tewas dalam emosi terhadap filem neh!!.
Mungkin melihat filem ini menimbulkan satu emosi yang sepi dan mungkin berkaitan dengan kehidupan.Aku tidak mahu hidup sepi seorang diri. Aku tidak mahu kehilangan orang yang aku sayangi dan aku tidak mampu mengharungi sepi seorang diri... owhh goshh!!
Hmm, buat sesiapa yang aku janjikan sayang, aku sentiasa menantikan balasan perasaan itu darimu....

Jamal AbdillahAlign Center

Kekasih Awal Dan Akhir

Malam menanti siang
Siang menanti malam
Bagai berkurun lamanya
Masa memisahkan kita
Hingga terlupa
Pada paras lupa

Malam mencari mimpi
Siang mencari erti
Tersingkap seribu makna
Terucap seribu kata
Terlepaslah... rahsia

( korus )
Sekian lama terpisah
Akhirnya bertemu
Mengenang dosa
Mengenang rindu
Dan ternyatalah
Cintaku yang satu...
oh oh...

Kau kekasih awal dan akhir
Kau kekasih zahir dan batin
Setelah ku sedari
Cintamu yang abadi

Takku harap takku peduli
Walau bulan jatuh kebumi
Dan hadir bidadari
Tak kumimpikan lagi

Kerana kau lebih mengerti

( ulang korus hingga akhir)

Kerana kau lebih mengerti

Friday, November 21, 2008

~~~minta maaf..

salam,
Jam dah menunjukkan pukul 5.35 pagi.. Pas jumaat aku nak drive balik umah.. sori coz aku tak tidow awal kepada siapa yang memesan tido awal.
aku n the gangs buat ala2 prom nite untuk neh kat McD bangi. Sori, aku mungkiri janji nak tidow awal... Ni nak tidow, tp dlm kul 6.30pg ada la yg kejut...
doakan perjalanan aku!!!.

Thursday, November 20, 2008

~~pening kepala

~~salam,

~~cadangnya hari neh petang hendak ke rawang. Hari jadi anak buah. Nur Qseh Qistina namanya. tp ayah cik nya neh mcm tak larat pulak. tapi mcm ada something kekuatan pulak kalau hajat ku dipenuhi (hmm) untuk pergi ke sana!!!. Kalau ada kesampaian aku ke sana, aku pergi la dan ada lah n3 untuk itu.

****************************
~~ mengatakan tentang n3, teringat pula n3 yang tidak ditunaikan seperti yang di war2 kan.
~~ pertamanya n3 parasitologi: mungkin sebab keciwa kot.. tu yg tak upload.
~~keduanya n3 holiday: hmm, rasanya aku cancelkan n3 neh sebab aku g umah zur je pon...

~~~ jadinya, kedua2 n3 tersebut di BATALkan... haha..

****************************
~~esok insyaALLAH aku balik ke senawang. mungkin seminggu atau mungkin beberapa hari je.
~~ sebab nya ada kenduri, dah lama tak makan kenduri kawen punya lauk. keduanya nak g jejalan, ketiganya nak rehat2, keempatnya nak bersedia buat lab work. Hurmm beshnya... lagi tak sabar aku nak balik perak hujung bulan neh.. ikot parent. Leh aku g rikey RC

****************************

~~ rasanya cuti sebulan neh mcm lama pulak.. aku pon tak sedia nak bercuti dan tak nak bercuti.. APAKAHHHH (oyen pinjam tm mu)... so kepada yang terlibat aku nak dedicate lagu neh yer... Rossa: ATAS NAMA CINTA. fav gilos lagu neh..

Wednesday, November 19, 2008

kini berakhir~~ bahagia~~kini bermula

salam....

hmmm...
exam pon dah habis.... memang tak leh tahan la ngan exam kali neh...
tak taw ape nak jadi... sabar je..
apa pon aku dah tinggal 12 unit je nak habiskan sem depan.
hmmm, ape pon dah selesai kan... bahagia la sikit..
Now just nak terseksa ngan lab work untuk tesis la pas neh......

rasa nya dah mula kisah untuk bahagia semula :P
~~ thanks kepada yang terlibat..
~~ nak cuti lu.

Saturday, November 15, 2008

mungkin AKU perlu lebih MENGERTI

Assalamualaikum...

lama sudah bul tak update blog...
hati masih terkezut akibat keganasan kertas exam aritew..
rasa aku cedera parah kot!!

Lupakan la kisah exam sekejap..
bul akan bina kekuatan untuk next paper..
nantikan n3 parasitology yer~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hmm,
semalam emergency balik dr ukm ke rumah..
terkezut dapat call dr mama,
sakit dada katanya....
~~~drive manjaku 120kmj yang selama neh jarang aku nak cecah...
--- bab ni aku memang sgt mengerti : mum first!!
namun aku tak mengerti why suddenly mum sakit..
something like stress.. hmmm
~~~ then aku bawak mama jalan2 kat jusco seremban 2...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang family
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

semalam gak...
something yg peribadi berlaku....
aku dituduh mengada2...
aku dituduh nak kenakan org...
aku dituduh nak habiskan duit org...
~~~ thanx la kan buat bul gitew..
sekurang2 bul taw sape diri ni...
~~ i have my own money, my own life.....
~~ jgn nak tuduh gtew je..... its hurt!!
tp terimas la pada si perlaku... u r too special for me!!
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang kamu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hari neh terkezut gila bul,
yang bul bakal exam 18hb hari selasa neh... dah bukannya kames..
kenapa la bul neh.... kurang fokus sikit..
planner atas meja neh tak tukar2 ag ngan novembernyer...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang arah tujuku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hmm, ari neh pulak,
one of my frens ajak teman balik umah dier...
at first aku tolak...
tp mcm dier beriyo sgt...
hmmm... biasalah bul buat keputusan last minit kan
aku terima tawaran nyer...
apelah gunanya kawan kalau bul tak tolong!!!...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~ hey tak cukup mengerti ag ka.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sebenarnya aku nak rehat ... nak study... nak tenangkan diri.......
lewat ahad aku balik yar...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
coming soon : n3 sweetzzz holiday~~~
n3 parasitology - haish

~~~snap using my K810i~~
~~microscopy of nematode~~

Thursday, November 13, 2008

~~save the world save the PNGK

~~salam...
~~ hari yang pasti telah kunjung tiba...
~~ wahai anak adam, kamu telah dijanjikan pada hari ini~~~~
subhanaALLAH, tension gila.
~~otakku dah tepu ngan teori-teori conservation yang melambak neh~~
~~kalau la manusia neh tak rakus kerjakan alam neh~~
~~tak yah susah2 nak belajar subjek neh~~
seperti biasa.... doakan aku.....

Conservation Biology
1200-1400
Panggung Seni


~~memory buat lawatan tapak~~
--

~~UKM... kampus pinggiran hutan~~


Tuesday, November 11, 2008

~~selamat berjaya buat adikku ika


~~ika n kak ti~~
assalamualaikum.
Hari neh bermulanya peperiksaan SPM 2008. So, good luck to all candidates. Selamat berjuang juga buat adikku yang seorang, ika. Tabahkan diri, sentiasa berusaha, sentiasa ingat pada Allah. Abang sentiasa doakan adik selalu. Semoga rahmat Allah dan kejayaan menjadi milik mu.
Just now, baru je call dier. Tp ayah yang jawab, katanya tido kejap (penat la tuh). Khabarnya paper sejarahnya susah. hmm, pagi2 kang aku call la lagi. Ape pon, sebagai abang aku memang sentiasa menyokong nyer dari belakang, tepi, atas, bawah dan depan :P (walaupun abang dier neh kurang nak layan perangai giler2 adiknya neh).


~~waktu jln2 kat genting~~

Monday, November 10, 2008

majlis nonvocation my luvly "daughter"

Assalamualaikum..
Penat dari bercuti kat umah, semalam baru balik. Kawan aku yang amek medik kat uitm pon ikot sama. saje bawak dier jalan2 ukm.
Hmmm, agak berbaloila balik hari sabtu lepas. Walaupun ngantoks, but maintain bawak kereta ngan selamat. Pukul 2.30 petang kitaorg sekeluarga g la ke Majlis Tadika neh.
Kepuasan? Yup memang sangat puas. Aku memang sukakan budak kecil. Then rasanya budak kecil pon suka kat aku. Everytyme aku jalan, sure ade je yg pandang tak toleh kiri kanan kat aku (rasanya aura ni lebih kuat dr paknil tuh). Aku pun melayan la karenah anak2 harapan negara neh sepanjang petang sabtu lalu. Jom tgok..


~~nak jadi model~~
-si cantik manis ni namanya echa (eesha)-
-baru berusia 3 tahun-


~~ memang pandai dier pose taw~~
--kalau boleh nak ler jadi org yang baik2 besar nnt mcm ayahnya neh--


~~ni pulak namanya iman~~
--dier neh pulak memang la bijak--
--bawak g MPH, habis semua buku dibacanya--


~~ni pulak hero baru keluarga aku~~
--maksudnya aku dah basi la--

*******************
pukul 2.30 bertolak ke Port Dickson
----------------------------
Bertempat di Dewan Serbaguna Shell
*******************

Punya la ramai anak-anak kecil neh. Iman dr Tadika Bitara Genius. Aku salute gakla tadika neh. Sebabnya, kemampuan mendidik si Iman tuh memang dahsat. Tak sangka pulak, baru jeh berumur 6 tahun, kalau di beri kerja budak tahun 2 pun dier dapat selesaikan..
**********************************************************************
Permulaan Majlis agak lambat because masalah protokol yang tak beberapa terurus dan perangai VIP nya yang malas nak di komen. Tapi nak gak komen. Kalau setakat baru penolong pegawai pendaftaran sekolah swasta negeri sembilan, jgn la tak reti nak bawak diberi. Niat nak tegur je pas majlis, tp muka si VIP tuh dah macam cuka. Biorkan jela. Tp next tyme, be punctual!!


~~hotzz~~


~~tirai bakal dibuka~~


~~cute sgt bebudak neh~~


~~tarian india pulak~~


~~aliff ba ta...~~
--ni pon bleyh jadi comeyh--


~~joget lambak la pulaks~~


~~ni pulak tarian cina~~

************************************
tiba la masa untuk 'konvo'


~~lagi awal dr ayah??~~


~~hmm, bangga la tuh~~

**********************************************
sempat gak la aku snap gambar2 kat sekitar dewan tuh


~~view dari daratan~~


~~siap dapat main playground ag yer echa~~



~~amek peluang main puas2 tanpa gangguan kakak~~


~~renung ape la tuh~~


~~sweetzz sgt~~


~~so nice~~

*****************************************
hmm, banyak lagi gambar sebenarnya. Tapi takder la sume yang ok. Bebudak neh bukan taw duk diam.
****************************************

Ape pon, ni lah tanggungjawab ayah cik kat anak buah kesayangan neh. Kat umah ader dua orang lagi, tak pat join koz tak cukup umur.
Diorang neh lah tempat ayah cik nak bermanja. Yelah, nak kawin rasanya lambat lagi (doh plah-- 32 thn baru nak nikah). So, sayangi la ayah cik seadanya..
k.. Adios

~~~bULBul~~










Saturday, November 8, 2008

~~quantum of solace

niat dihati nak je tido terus neh. cuma nak g taw aku dah tgok cerita ni. Kalau nak taw, aku memang payah ya amat nak masuk panggung wayang tuh. kecuali la kalau ada cerita hantu melayu ngan cerita-cerita aksi terbarai,bertumbuk,berkelahi bagai neh (mmg faveret- rasa dapat je buat kat kawan2 aku yg budget D*** tuh). Anyway, tak mau cerita banyak2. Nak taw lebey2 nnt aku link kan ker blog2 yang dah buat review cerita ni. Bagi aku, mmg besh-mantap-penuh aksi (including aksi tarik rambut taw). Tak rugi p tgok neh. tp dok kerana aku suka berfikir- timbul persoalan gurauan untuk cerita neh: belakang badan heroin (luper nama) cerita neh ada kesan something.
ans aku-- tu adalah kesan kurap or plg tak teruk pon ezema akibat kuat berpeluh :P
ans sbenar-- tu kesan lecurla. kan waktu kecik umah dier dibakar.lalalala.oklah.
Sabtu pepagi aku nak drive balik umah kat senawang. kul 2.00pm aku nak hadiri konsert tadika anak buah aku. nanti aku buat n3 kisah konsert neh.. k lah. masa untuk tido..

****************
bULBul

Friday, November 7, 2008

~~redha dan tawakal je la.

Assalamualaikum semua.
Seperti yang diketahui semua, hari ni aku dah pon ambil MLE. Perasan tertekan dah kurang dan aku lebih relax sekarang (dalam perancangan nak g tgok James Bond kat Alamanda). Aku taw, banyak kekurangan yang berlaku walaupun aku dah bersedia agak lama dahulu untuk MLE neh. Sedih, terkilan dan ape2 yg berkaitan dengannya kerana aku mahukan yang terbaik dalam hidupku.
Balik je bilik, perasaan sentimetal pulak datang. Syahdu dan teringat la kisah2 lara duka nestapa jiwa gelora (langsung tak makan). Tetiba je, lagu Mariah Carey Hero masuk dalam giliran kat WMP. Aku neh jenis perhatikan lirik bila dengar lagu2 neh. Ntah ngape, semangat bukan kepalang. Menitis air mata (malu sudey) dengar bait2 lagu neh. Positif tu yang penting. Hidup neh masih panjang. Kalau diri sendiri sudah rasa keciwa kat diri sendiri, jadinya diri sendiri yang akan rugi..lalalalala... Aku BANGGA dengan DIRIKU. Dalam masa ramai student lain mengelak mempelajari something yang susah-- aku mengambil cabaran ini. Dalam masa ramai student lain ghairah mengintai peluang bekerja dan mengambil master. Aku ghairah untuk menyambung cita-citaku menjadi ahli perubatan. Aku adalah HERO dalam hidupku!!!!!
Ok la... nak bersiap. Pas isya kang baru nak g Alamanda. Layan lagu kak Mariah kampung pisang neh ya..



Hmm
Theres a hero
If you look inside your heart
You dont have to be afraid
Of what you are
Theres an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will melt away

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And youll finally see the truth
That a hero lies in you

Its a long road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt
Will disappear

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And youll finally see the truth
That a hero lies in you

Oh oooh
Lord knows
Dreams are hard to follow
But dont let anyone
Tear them away, hey yeah
Hold on
There will be tomorrow
In time
Youll find the way

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And youll finally see the truth
That a hero lies in you

That a hero lies in you
Mhhh
That a hero lies in
You

~~doakan ku.

Assalamualaikum semua.
sekarang dah pukul 5.27 pagi waktu laptop ku neh. Dari semalam pukul 7.30 untill now, alhamdulillah aku dah yakin nak buat MLE (mandarin listening examination) pukul 2 kang. Semua kawan dah balik ke bilik masing2. Terakhir zur. Aku lepak sini sebab nak tunggu subuh. Kang kalau balik bilik, alamat nya kuasa tarikan katil terus la aku tertido. Kepantangan aku pulak kalau solat subuh ni aku tertinggal. Rasa kurang jer hari tuh.
MLE ni pendek je masa exam nya. Membawa 35% markah. Dalam 30 minit ni, ada tiga bahagian yang kene dilalui. Fonetik bahagian satu, bahagian dua chineese character dan part 3 dua petikan perbualan mandarin. Gementar gak la sebab pertamanya mandarin bukannya pernah aku belajar. Keduanya, aku ni cepat lupa kalau cemas (td waktu study tergelak besar akibat video merepek si zur tu, kalau nak tengok g lawat blog rijal). Memang merepek video tuh, aku kalo bab2 gni memang leh pecah perut tergolek2 gedeguk dibuatnya. Anyway, wish me the best. Kalo paper ni dapat result bagus, leh la aku amek plak mandarin II. Maybe dekan la aku sem neh.. huhu. Malam kang aku nak g tengok James Bond~~~lalalalal

Thursday, November 6, 2008

huaaaaa~~ esok exam mandarin


wah--- tension nyer. Esok aku ada exam mandarin. Kalau la bahasa mandarin tuh ibarat memakan buah mandarin. Sah2 aku g tgok cerita bond malam ni gak. Hati ini teruja nak tgok aksi panas, ghairah dan penuh aksi cerita tuh. Huh, (dah cukup umur yer. Hari nih continue balik la kerja-kerja menghafal bagi perfect hanzi tuh. ok lah-- nak buat ape yg patot. bg saper yg dah g tgok cerita bond. Plizz story mory ek.

xtvt melampau di PTSL

Align Centerhaha~~ aku masih di PTSL...
Otak ni dah tepu kot, so kita minum dolu. b4 dats, sempat la aku nak upload n3 yang latest neh. kali nih aku nak bawak melawat ke ptsl (Perpustakaan Tun Seri Lanang). akibat dah terlampau stress., terjadilah kejadian2 yang agak over kat dalam tempat neh yer. (yang bawah umur tuh sila jgn baca n3 neh). Muka dan profil yang terlibat di rahsiakan..hehe... minta maaf kalau hal ini menyinggung sesiapa.

***********************************************
PTSL
***********************************************



~jendela ptsl~


~~susun atur yang selesa~~
--satu meja satu tuh--


~~buku jer ker??~~


~~bahagian jurnal~~
--pernah bersila kat kawasan ni waktu nak siapkan proposal--


~~another angle~~
mesti yang dah grad teringat zaman-zaman belajar lu kan bila negok gambar-gambar neh.

********************
hmm, neh pulak cerita xtvt luar kawalan sepanjang di PTSL yerr


~~ape tuh??~~
--ni bukan buat jahat, but duit nak beli air tersekat--
--mesin tuh rosak, syiling laks cukup2 jer waktu tuh--
--aper ag, nak tendang tgh ramai org laks--
--jd, korek2 la--


~~huh, nak jadi model kunun~~


~~hurm~~





~~baring2~~

~~ntah la~~


~~lapa sangat kot~~


~~red bulls tak dibenarkan yer~~
--tapi saya bawak livita~~
--ok2, bley masuk--

****************************
haha, merepek jer
(lapar la, terpaksa g mamak gak)

Wednesday, November 5, 2008

i belong to me

salam,
I'm still at PTSL rite now. Another 93 hanzi i need to memorize the structure, the tones and the meaning of that characters. A normal competent chineese user memorized about 6K hanzi to able them speak mandarin fluently.. So, this is the starting point that i need to go through before i can enjoy speaking mandarin. Hmmm, ttbe pula teringat kat lagu Jessica simpson lagu dolu2nya. I belong To me... layannnn..

I belong to me...

It's not that I don't wanna share my life with you baby
It's just that I'm the one I need to be true to baby
And I won't give up me to be part of you
It's not that I don't wanna have you in my life baby
It's just you gotta know that it's got to be right baby
Before I open up my heart to you

I don't need somebody to complete me
I complete myself
Nobody's got to belong to somebody else

I belong to me
I don't belong to you
My heart is my possession
I'll be my own reflection
I belong to me
I'm one not half of two
And if you're gonna love me
You should know this baby
I belong to me

I gotta let you know before I let you in, baby
That who I am is not about who I am with, baby
That don't mean I don't wanna be here with you
I do

I don't need somebody to complete me
I want you to know
I'll give up my love but I'm not giving up my soul

I belong to me
I don't belong to you
My heart is my possession
I'll be my own reflection
I belong to me
I'm one not half of two
And if you're gonna love me
You should know this baby
I belong to me

Oh yea

Love don't mean changing who you are to be
Who somebody wants you to be
Nobody's got to belong to nobody

I belong to me
I don't belong to you
My heart is my possession
I'll be my own reflection

I belong to me
I don't belong to you
My heart is my possession
I'll be my own reflection
I belong to me
I'm one not half of two
And if you gonna love me
You should know this baby
I belong to me



video

~~ hectic day to begin


assalamulaikum...
now already 12.45 pm, 5th nov 2008, 7 zulkaedah 1429 Hijr. i'M still at my room. Just finished my brunch (Breakfast + lunch) . Today i'M eating baked bean with boiled eggs. Just nice to begin my hectic day...

things to do today
1.05- zohor prayer
1.20- go to PTSL
1.30- study conversational mandarin.
- memorize all "hanzi' chineese character. (about 80 hanzi)
5.00- going back~~~lalalalala
5.20 - Asar prayer
6.00-8.30- time to relax
- call my jiejie (she's taking spm maybe next monday-- give some support)
9.00- prepare to do mandarin audio record
10.30- conservation biology - case review.
12.00- sleep tyme ( no more mamak food ok)----nanti perut naik cepat :P

zhai jian~~ wo qu banggongshi Tun Seri Lanang ( ni sumer dalam pinyin taw~~ fonetik lain yerr)


tata~~

layan lagu neh~~ fan maroon 5

Goodnight Goodnight

You left me hanging from a thread we once swung from together
I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better
Something’s gotta change
Things cannot stay the same

Her hair was pressed against her face, her eyes were red with anger
Enraged by things unsaid and empty beds and bad behavior
Something’s gotta change
It must be rearranged, oh

I’m sorry, I did not mean to hurt my little girl
It's beyond me, I cannot carry the weight of the heavy world
So goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, hope that things work out all right, yeah
Whoa

The room was silent as we all tried so hard to remember
The way it feels to be alive
The day that he first met her
Something’s gotta change
Things cannot stay the same

You make me think of someone wonderful, but I can’t place her

I wake up every morning wishing one more time to face her
Something’s gotta change
It must be rearranged, oh

I’m sorry, I did not mean to hurt my little girl
It's beyond me, I cannot carry the weight of a heavy world
So goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, hope that things work out all right

So much to love
So much to learn
But I won’t be there to teach you, oh
I know I can be close
But I try my best to reach you

I’m so sorry, I did not mean to hurt my little girl
It's beyond me, I cannot carry the weight of a heavy world
So goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight
Goodnight, hope that things work out all right, yeah
Whoa, oh…
Yeah

Tuesday, November 4, 2008

~~diari ahad

~~ membayar dan menqadakan n3 amat menyukarkan... nasib la aku ada masa pagi ni... jap ag nak bz dah~~~ so ni aktiviti ahad yer

*******************
awal pagi
-bangun penuh kekonfidenan-

basuh baju yerr

~~basuh baju yerr~~

then p buat urusan kat bangi
**************************

~~UKM~~


~~beli sarapan & metro~~


~~suka gambar neh~~

~~sarapan ku~~

**************************************************
aktiviti tengah hari dihabiskan untuk study sampai potang yo
***************************************************

Aktiviti petang adalah untuk dinner dan membeli alat tulis
--lokasi-warta bangi--


~~alat tulis persiapan exam~~

--tibe-tibe minah neh--

~~terperasan la pulak~~
--yen ko bukan brutal ker--

************************
selesai je beli belah
************************
terus dinner kat RaSa Mas restoren
-service teruk-
-malas nak cakap banyak-
--15% tax tak berbaloi--
--selama neh sebab aku selalu take away--
--ni baru dine in--
--hampas--
~~kualiti, plizzz---



**********************
alhamdulillah --sempurna sudah--
~~hari nih plan nak basuh baju~~
~~jumpa prof~~
~~buat recording mandarin~~
********************************