Tuesday, November 4, 2008

----> aku belum puas~~~


~~tema exam kali ni~~
--smart and professional--


salam semua~~
syukur alhamdulillah. dah lepas satu paper exam. walaupun gementar, namun konfiden mesti ada beb...


~~pinjam my ayah's jacket~~

Kertas semalam mengisahkan seorang otai dalam experiment design yang sangat menjiwai khasiat buah rossele (prof Mad la tuh) menyeksa koloni tentera sains makanan, biogene dan 4 ekor tentera biohaiwan (aku lah tuh). Prof otai menggunakan 4 strategi serangannya (huhu merepek gila).. Namun aku bertindak menghapuskan dan mematahkan serangan bermula dari belakang----(section D lah tuh). Seterusnya aku melancarkan serangan dari bahagian depan~~ (kalau yang tak paham---mintak maap). aku menyerang penuh RAKUS beserta sifat mulia aku iaitu VIP (very i****** person). Kali ini hanya pedang Stabilo liner 308 digunakan.



~~instrumen perang~~

Selepas 2 jam aku bertarung. Semua strategi Prof mad telah aku musnahkan, dan kedengaran suara sumbang mengatakan~~masa berperang telah tamat-- huhu (merepek siot). tp aku sikit tak puas hati apabila ada student depan aku berbau (tak mandi) datang exam---menggangu gila bau ko--


~~merenung masa depan~~


Namun prof mad~~ aku masih belum puas... masih banyak strategi mu yang belum diuji pada ku---salute gilo kat mu....

bak kata bijak pandai~~ ilmu itu ibarat lautan biru~~ takkan pernah habis untuk kita terokai--
-- untuk geng biohaiwan yang dalam 21 orang tak advanced amek sem ni analisis statistik biologi~~ gudluck next sem~~ tanya2 la aku~~ agar ilmu yang ada ni tak berkarat dalam kepala---

tak sabar nak tengok cerita 007 terbaru~~

next exam--- 30minutes mandarin listening examination (mLe)



~~candid waktu aku drive pulang~~

0 comments: