Tuesday, November 4, 2008

~~diari ahad

~~ membayar dan menqadakan n3 amat menyukarkan... nasib la aku ada masa pagi ni... jap ag nak bz dah~~~ so ni aktiviti ahad yer

*******************
awal pagi
-bangun penuh kekonfidenan-

basuh baju yerr

~~basuh baju yerr~~

then p buat urusan kat bangi
**************************

~~UKM~~


~~beli sarapan & metro~~


~~suka gambar neh~~

~~sarapan ku~~

**************************************************
aktiviti tengah hari dihabiskan untuk study sampai potang yo
***************************************************

Aktiviti petang adalah untuk dinner dan membeli alat tulis
--lokasi-warta bangi--


~~alat tulis persiapan exam~~

--tibe-tibe minah neh--

~~terperasan la pulak~~
--yen ko bukan brutal ker--

************************
selesai je beli belah
************************
terus dinner kat RaSa Mas restoren
-service teruk-
-malas nak cakap banyak-
--15% tax tak berbaloi--
--selama neh sebab aku selalu take away--
--ni baru dine in--
--hampas--
~~kualiti, plizzz---



**********************
alhamdulillah --sempurna sudah--
~~hari nih plan nak basuh baju~~
~~jumpa prof~~
~~buat recording mandarin~~
********************************






6 comments:

nolly said...

tumpang lalu yer..
terjumpa plak blog ko kt fs nun...
jemput2 la dtg ke blog ku ini..

axim said...

wahaha..banyak sungguh aktiviti yer...

alhaqimi said...

~~ aktiviti memang banyak bro axim>>>
~~ jemput la bertandang nolly oi--- jap ag aku singgah kat blog mu~~

bigisbeautiful said...

cie wan...
baru tau lah plak ada blog...
suit2,,,
mskkanlah ade ni...
member paling cute hahahha...

PUTUBAMBU said...

diari si bujang yek?

byk gak aktiviti....

takpe..byk keluar peluh..badan pun sihat..

alhaqimi said...

~~bigis beautiful--- wat la blog lu baru leh wan jd follower.
~~putubambu~~ diari bujang la---dah kawen nanti nak diari per ek??

thnx semua...