Monday, November 10, 2008

majlis nonvocation my luvly "daughter"

Assalamualaikum..
Penat dari bercuti kat umah, semalam baru balik. Kawan aku yang amek medik kat uitm pon ikot sama. saje bawak dier jalan2 ukm.
Hmmm, agak berbaloila balik hari sabtu lepas. Walaupun ngantoks, but maintain bawak kereta ngan selamat. Pukul 2.30 petang kitaorg sekeluarga g la ke Majlis Tadika neh.
Kepuasan? Yup memang sangat puas. Aku memang sukakan budak kecil. Then rasanya budak kecil pon suka kat aku. Everytyme aku jalan, sure ade je yg pandang tak toleh kiri kanan kat aku (rasanya aura ni lebih kuat dr paknil tuh). Aku pun melayan la karenah anak2 harapan negara neh sepanjang petang sabtu lalu. Jom tgok..


~~nak jadi model~~
-si cantik manis ni namanya echa (eesha)-
-baru berusia 3 tahun-


~~ memang pandai dier pose taw~~
--kalau boleh nak ler jadi org yang baik2 besar nnt mcm ayahnya neh--


~~ni pulak namanya iman~~
--dier neh pulak memang la bijak--
--bawak g MPH, habis semua buku dibacanya--


~~ni pulak hero baru keluarga aku~~
--maksudnya aku dah basi la--

*******************
pukul 2.30 bertolak ke Port Dickson
----------------------------
Bertempat di Dewan Serbaguna Shell
*******************

Punya la ramai anak-anak kecil neh. Iman dr Tadika Bitara Genius. Aku salute gakla tadika neh. Sebabnya, kemampuan mendidik si Iman tuh memang dahsat. Tak sangka pulak, baru jeh berumur 6 tahun, kalau di beri kerja budak tahun 2 pun dier dapat selesaikan..
**********************************************************************
Permulaan Majlis agak lambat because masalah protokol yang tak beberapa terurus dan perangai VIP nya yang malas nak di komen. Tapi nak gak komen. Kalau setakat baru penolong pegawai pendaftaran sekolah swasta negeri sembilan, jgn la tak reti nak bawak diberi. Niat nak tegur je pas majlis, tp muka si VIP tuh dah macam cuka. Biorkan jela. Tp next tyme, be punctual!!


~~hotzz~~


~~tirai bakal dibuka~~


~~cute sgt bebudak neh~~


~~tarian india pulak~~


~~aliff ba ta...~~
--ni pon bleyh jadi comeyh--


~~joget lambak la pulaks~~


~~ni pulak tarian cina~~

************************************
tiba la masa untuk 'konvo'


~~lagi awal dr ayah??~~


~~hmm, bangga la tuh~~

**********************************************
sempat gak la aku snap gambar2 kat sekitar dewan tuh


~~view dari daratan~~


~~siap dapat main playground ag yer echa~~



~~amek peluang main puas2 tanpa gangguan kakak~~


~~renung ape la tuh~~


~~sweetzz sgt~~


~~so nice~~

*****************************************
hmm, banyak lagi gambar sebenarnya. Tapi takder la sume yang ok. Bebudak neh bukan taw duk diam.
****************************************

Ape pon, ni lah tanggungjawab ayah cik kat anak buah kesayangan neh. Kat umah ader dua orang lagi, tak pat join koz tak cukup umur.
Diorang neh lah tempat ayah cik nak bermanja. Yelah, nak kawin rasanya lambat lagi (doh plah-- 32 thn baru nak nikah). So, sayangi la ayah cik seadanya..
k.. Adios

~~~bULBul~~










9 comments:

ain_giler said...

AYAH CIK!!!!!

alhaqimi said...

ye saya...

Diana said...

Hiya
cumelnye kids model ekekeke^-^
saja tumpang nak lalu hihi >.<

alhaqimi said...

lalu lalang la selalu diana

axim said...

ayah cik ekk..hehe

chumil sungguh bebudak tu yek...:)

alhaqimi said...

~~mmg comeyh---
~~ rasa nak cubit2 je pipi sorg2..
~~ xsbar nak sendrik punya, tp lambat lg lorr--
~~bro axim bila nak ada?

aShaBuLz said...

huh...comel btoi...kanak2 itu..ayah cik dia x..haha

alhaqimi said...

~~sodeh jah kata ayah cik tak comeyh..

aShaBuLz said...

yela2...ayah cik dia pon chomel...adess...haha (ikhlas ni)