Saturday, November 15, 2008

mungkin AKU perlu lebih MENGERTI

Assalamualaikum...

lama sudah bul tak update blog...
hati masih terkezut akibat keganasan kertas exam aritew..
rasa aku cedera parah kot!!

Lupakan la kisah exam sekejap..
bul akan bina kekuatan untuk next paper..
nantikan n3 parasitology yer~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hmm,
semalam emergency balik dr ukm ke rumah..
terkezut dapat call dr mama,
sakit dada katanya....
~~~drive manjaku 120kmj yang selama neh jarang aku nak cecah...
--- bab ni aku memang sgt mengerti : mum first!!
namun aku tak mengerti why suddenly mum sakit..
something like stress.. hmmm
~~~ then aku bawak mama jalan2 kat jusco seremban 2...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang family
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

semalam gak...
something yg peribadi berlaku....
aku dituduh mengada2...
aku dituduh nak kenakan org...
aku dituduh nak habiskan duit org...
~~~ thanx la kan buat bul gitew..
sekurang2 bul taw sape diri ni...
~~ i have my own money, my own life.....
~~ jgn nak tuduh gtew je..... its hurt!!
tp terimas la pada si perlaku... u r too special for me!!
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang kamu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hari neh terkezut gila bul,
yang bul bakal exam 18hb hari selasa neh... dah bukannya kames..
kenapa la bul neh.... kurang fokus sikit..
planner atas meja neh tak tukar2 ag ngan novembernyer...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~tentang arah tujuku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hmm, ari neh pulak,
one of my frens ajak teman balik umah dier...
at first aku tolak...
tp mcm dier beriyo sgt...
hmmm... biasalah bul buat keputusan last minit kan
aku terima tawaran nyer...
apelah gunanya kawan kalau bul tak tolong!!!...
mungkin AKU perlu lebih MENGERTI~~ hey tak cukup mengerti ag ka.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sebenarnya aku nak rehat ... nak study... nak tenangkan diri.......
lewat ahad aku balik yar...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
coming soon : n3 sweetzzz holiday~~~
n3 parasitology - haish

~~~snap using my K810i~~
~~microscopy of nematode~~

7 comments:

ain_giler said...

sori dear...
i didn't know pn u blk smlm cuz ur mum...
asal xbtaw...
neway hOpes she's okay...maybe she just misses her lil bOy..
:)

nolly said...

hello..hello..
ader tag ar utk cik abe...
hahahaha..
buat...jgn tak wat!

aShaBuLz said...

hurm....rasanya ko dah memang memahami keluarga ko. kalau tak masakan ko pecut manja ke rumah dan bawa mak kau bersiar2...x gtu?

bout those who spilled all those words towards u, huh, ignore them!! really...they r the one who don't understand u enough. after all there's a saying "sometimes ignorance is a bliss" huhu....

action beam!!

Anwar Hamudy said...

tabah kan la diri...
hidup penuh dengan pementasan...

shyfull-zal said...

what's goin on..what happen..per2 pun tabahkan hati n bykkn bersabar yerk..

lea said...

nematoda??
argh..bosannya ngan cacing2 tue...
huhu..

btw..
sabar la menghadapi dugaan idup ni...
n gudluck 4 exam 18hb ni=)

Khapeace Khalead said...

Kesian bul.