Thursday, November 20, 2008

~~pening kepala

~~salam,

~~cadangnya hari neh petang hendak ke rawang. Hari jadi anak buah. Nur Qseh Qistina namanya. tp ayah cik nya neh mcm tak larat pulak. tapi mcm ada something kekuatan pulak kalau hajat ku dipenuhi (hmm) untuk pergi ke sana!!!. Kalau ada kesampaian aku ke sana, aku pergi la dan ada lah n3 untuk itu.

****************************
~~ mengatakan tentang n3, teringat pula n3 yang tidak ditunaikan seperti yang di war2 kan.
~~ pertamanya n3 parasitologi: mungkin sebab keciwa kot.. tu yg tak upload.
~~keduanya n3 holiday: hmm, rasanya aku cancelkan n3 neh sebab aku g umah zur je pon...

~~~ jadinya, kedua2 n3 tersebut di BATALkan... haha..

****************************
~~esok insyaALLAH aku balik ke senawang. mungkin seminggu atau mungkin beberapa hari je.
~~ sebab nya ada kenduri, dah lama tak makan kenduri kawen punya lauk. keduanya nak g jejalan, ketiganya nak rehat2, keempatnya nak bersedia buat lab work. Hurmm beshnya... lagi tak sabar aku nak balik perak hujung bulan neh.. ikot parent. Leh aku g rikey RC

****************************

~~ rasanya cuti sebulan neh mcm lama pulak.. aku pon tak sedia nak bercuti dan tak nak bercuti.. APAKAHHHH (oyen pinjam tm mu)... so kepada yang terlibat aku nak dedicate lagu neh yer... Rossa: ATAS NAMA CINTA. fav gilos lagu neh..

3 comments:

aShaBuLz said...

hohoho...epi holiday bro!!

alhaqimi said...

hepi2...selamat memasak tempe sambal

oyen said...

apakahhhhh??!!!