Saturday, November 8, 2008

~~quantum of solace

niat dihati nak je tido terus neh. cuma nak g taw aku dah tgok cerita ni. Kalau nak taw, aku memang payah ya amat nak masuk panggung wayang tuh. kecuali la kalau ada cerita hantu melayu ngan cerita-cerita aksi terbarai,bertumbuk,berkelahi bagai neh (mmg faveret- rasa dapat je buat kat kawan2 aku yg budget D*** tuh). Anyway, tak mau cerita banyak2. Nak taw lebey2 nnt aku link kan ker blog2 yang dah buat review cerita ni. Bagi aku, mmg besh-mantap-penuh aksi (including aksi tarik rambut taw). Tak rugi p tgok neh. tp dok kerana aku suka berfikir- timbul persoalan gurauan untuk cerita neh: belakang badan heroin (luper nama) cerita neh ada kesan something.
ans aku-- tu adalah kesan kurap or plg tak teruk pon ezema akibat kuat berpeluh :P
ans sbenar-- tu kesan lecurla. kan waktu kecik umah dier dibakar.lalalala.oklah.
Sabtu pepagi aku nak drive balik umah kat senawang. kul 2.00pm aku nak hadiri konsert tadika anak buah aku. nanti aku buat n3 kisah konsert neh.. k lah. masa untuk tido..

****************
bULBul

3 comments:

ain_giler said...

hottie DANIEL CRAIG~
ohhh~
*cair*

:: Cikgu Wiween :: said...

sy suke lakonan daniel craig as james bond dlm film yg dulu! sgt x sabo plak mau tonton yg kali nih. ;)

only +RIZAL+ said...

aku dah tgk gak!! melets u olss~