Tuesday, November 11, 2008

~~selamat berjaya buat adikku ika


~~ika n kak ti~~
assalamualaikum.
Hari neh bermulanya peperiksaan SPM 2008. So, good luck to all candidates. Selamat berjuang juga buat adikku yang seorang, ika. Tabahkan diri, sentiasa berusaha, sentiasa ingat pada Allah. Abang sentiasa doakan adik selalu. Semoga rahmat Allah dan kejayaan menjadi milik mu.
Just now, baru je call dier. Tp ayah yang jawab, katanya tido kejap (penat la tuh). Khabarnya paper sejarahnya susah. hmm, pagi2 kang aku call la lagi. Ape pon, sebagai abang aku memang sentiasa menyokong nyer dari belakang, tepi, atas, bawah dan depan :P (walaupun abang dier neh kurang nak layan perangai giler2 adiknya neh).


~~waktu jln2 kat genting~~

11 comments:

aShaBuLz said...

hahaha...btol2...rmai dak yg amik SPM thn ni ckp paper sjrh susah..huhu. xpa2..ada abg bek camni mana mungkin dia leh fail!!! hohoho...yeehaa!!

p/s: salam menjengah!! haha..

alhaqimi said...

~~ selamat menjengah ashabulz.
~~ thanx, hopefully dier dapat yang terbaik

axim said...

Good luck untu IKA!!

semoga dia dapat menempuhi paper paper yang seterusnya dengan hati yang lapang dan Tenang..

Insya Allah..

alhaqimi said...

~~~aminnn.. tq bro

i-chimera said...

selamat berjaya utk adik... adik saya juga sedang menduduki spm sekarang... kita doakan bersama adik2 kita akan berjaya dan semuanya akan berjalan dgn sempurna...

Selamat berjaya IKA

alhaqimi said...

~~hmm, syahdu je bila ramai abg2 yang ambil berat ttg adeq dier... aminn on behalf ika.. Thanx i-chimera. Gudluck kat adek u gak..

shyfull-zal said...

ermmm..selamat la menjawab paper sejarah n English hari ni..semoga apa yg dicita tercapai..Amin..baguih dpt abg yg penyayang n baek mcmni..huhuhu..

alhaqimi said...

~~neh la abg pling ganaz tp penyayang..akaka.. amen.. doakan yang terbaik buat semua.

Khapeace Khalead said...

thanks for the follow me, i will follow ( ikut DIGI punya lagu ).huhuhuhuh

alhaqimi said...

~~akaka

MsRahah said...

ramainyer yg amik spm thn nie~

good luck to the lil sis~