Thursday, November 6, 2008

xtvt melampau di PTSL

Align Centerhaha~~ aku masih di PTSL...
Otak ni dah tepu kot, so kita minum dolu. b4 dats, sempat la aku nak upload n3 yang latest neh. kali nih aku nak bawak melawat ke ptsl (Perpustakaan Tun Seri Lanang). akibat dah terlampau stress., terjadilah kejadian2 yang agak over kat dalam tempat neh yer. (yang bawah umur tuh sila jgn baca n3 neh). Muka dan profil yang terlibat di rahsiakan..hehe... minta maaf kalau hal ini menyinggung sesiapa.

***********************************************
PTSL
***********************************************



~jendela ptsl~


~~susun atur yang selesa~~
--satu meja satu tuh--


~~buku jer ker??~~


~~bahagian jurnal~~
--pernah bersila kat kawasan ni waktu nak siapkan proposal--


~~another angle~~
mesti yang dah grad teringat zaman-zaman belajar lu kan bila negok gambar-gambar neh.

********************
hmm, neh pulak cerita xtvt luar kawalan sepanjang di PTSL yerr


~~ape tuh??~~
--ni bukan buat jahat, but duit nak beli air tersekat--
--mesin tuh rosak, syiling laks cukup2 jer waktu tuh--
--aper ag, nak tendang tgh ramai org laks--
--jd, korek2 la--


~~huh, nak jadi model kunun~~


~~hurm~~





~~baring2~~

~~ntah la~~


~~lapa sangat kot~~


~~red bulls tak dibenarkan yer~~
--tapi saya bawak livita~~
--ok2, bley masuk--

****************************
haha, merepek jer
(lapar la, terpaksa g mamak gak)

5 comments:

MsRahah said...

hi there~

thanks for visiting my blog~

boleh je klu nk tukar2 link pun, no prob bro~

btw, enjoy lah moment jadik student ni, sbb nanT bile dah mule keje sure rase nk jadik student blk:P *trust me*:P

happy blogging btw!

Ad Rifza said...

Teringat balik masa masuk kat PTSL 8 tahun yang lepas...Memori yg sukar dilupakan disana...Tapi masa itu telah berlalu pergi dan takkan kembali lagi mungkin...hmmm

alhaqimi said...

~~haha--- student life memang besh ya amat

ain_giler said...

aper semua nih~
ni kene bayar royalti nih...kurang2 satu pic 6.3 billion~
see u in court......food court~

only +RIZAL+ said...

is that me on that pictures?
sigh.. ader paparazi..
ssh tol jdik artis,,,