Tuesday, December 2, 2008

~~mimpi yang pasti sudah

2hb disember 2008
salam.
hari ni dah masuk hari kedua bulan disember. Hari neh juga hari selasa. Aku suka hari selasa. Mengapa?? Hanya kami yang tahu. Cukuplaa untuk cerita peribadi.
~~zur-fir-oyen pi meroyan kat mid vel. Aku maleh nak join.. wet takdak... nak g cameron ag...

1hb disember 2008
~~ semalam aku sampai ke UKM. Cadangnya nak prepare awal nak g tanam sawi kat rumah tumbuhan. Dimana silapnya, aku pun tak taw (silap aku kot) hal neh tak menjadi. 10 hb baru akan bercucuk tanam. 15 sampai 20hb aku akan ke Cameron Highlands buat sampling (haiyoo--giler sedih). Lepas tuh aku akan buat experiment untuk tesis aku. Now, aku just terfikir nak balik umah jela. haha.. but i really miss somebody at some place too!! wakaka.
~~semalam gak g bersuka ria di music box.. aku tak pandai nyanyi sgt. tp nak released tension kan...apelah salahnya.
~~KAB-UKM luar sem yang amat mengong. Kolej aku neh, sgt la extremely purba kala. kenapa la tak bukak untuk budak luar kolej untuk stay. Akibatnya, aku sengsara--merempat tidor kat bilik kengkawan kat KUO. Sedih ma, aku wisau la..akan nak tidor satu blok tu sorg2?? MOTIPPP!!!

30hb Disember 2008
~~tidow kat umah kakak kat rawang. Balik ke senawang pepagi.. mujur tak xcident. Berat badan aku naik 3kg lagi...extremely x bagus!!
~~xtvt kat umah: makan, tidow,sms,masak,cuci baju, jejalan ngan mama n manja.

29hb disember 2008
~~dari umah mak ngah: menuju ke rawang: terus ke klcc: tidow di rawang.
~~pepagi g minum kat kedai mee kari tersedap aku makan. kat stesen ketapi batu gajah lama... sedap woo~~ ada isi ketam!!

28hb disember 2008
~~
insyaAllah aku akan sambung 2nd degree aku kat UniKL- RPMC. Aku dah sgt2 nekad nak teruskan.
~~lain-lain hal-- urusan keluarga la.. aku? makan la? surga makanan giler perak neh.. aku baham sup fishball untuk brekpas.. tgh hari tohor peyut, malam aku balun mee goreng mamak(sedap seyh cucur udang dlm tuh).. cilok sup kamben mama.. popiah SS ali.. satay endut.. lai chee kang ah seng.... SEDAP!!!!!!!!! bgku ipoh=surga makananku!!

27hb disember 2008
~~bertolak dr senawang balik ke ipoh.
~~laju gilos ayah bawak (140-160kmj)..malam saper pedulikan.
~~makan2 kat RnR rawang... makan sup fish ball n roti danish...
~~hurmmm cukup la sampai sini lu...

5 comments:

aShaBuLz said...

banyaknyer makan. mana tak naik badan? hahahaha.....dush!!

i-chimera said...

160km/j????? hallamakkk...

Ad Rifza said...

Adehh laa byk sggh makanannya...semua dia makan..skali makan ke dua tiga kali makan?..hehe

MsRahah said...

slalooo lalu, jarang tinggalkn jejak:P sorry lor, busy dgn urusan2 duniawi dude!:P

byknyer dia makan~

amboiiii~ pastu ngomel2 berat dah naik ek!?!:P aperkahhh:P

160km/j tu blum leh lawan dgn 200km/j from KL to tronoh:P eheheh~ [tp tu dulu lah, zaman sblm sedar diri yg jln raya tu bukan track cikrahah yg punyer:P] moral of the story, don't speed more than the speed limit~

yehhh, teruskan smbg blaja!!! enjoy ur title as a STUDENT!!! jdik student sgt best!

alhaqimi said...

ash:
kalo tak makan, pasti ke tak naik??

i-chimera:
ayah dulu pemandu F1

ad-Rifza:
makan selagi boleh

ms-rahah:
hmm~ makan pon kira urusan duniawi ka ms rahah?