Wednesday, December 24, 2008

permulaan yang baru~

salam.
dah mandi ke?

hmm, bangun dari tido-mandi-namun kepala still sakit. hati still tak keruan. Masih tak dapat call parent gtaw result. wisau gak diorg keciwa. hmm... ape pon hari ni nak p makmal. Order barg nak buat experiement. Lupa plak kan~~ dah hujung2 baru nak order brg. So, misi hari neh nak jumpa En Fauzi.

banyak benda yang aku nak:
aku nak killing bottle
aku mahu petri dish
kalo bley aku nak jaring halus (myb kene bli sndrik,huh)
nak blender leh?
*******************************
paling penting aku nak aku nye DBM
-kalau nak tawu DBm tu hape---
*crik je pasal Plutella xylostella, huhu...

Cerita pasal sawi kat umah kaca~~ hari neh nak tgok nasibnya.... rupanya kakak master pon balik bercuti~~arrrr....wateva...

So, pas buat neh aku nak buat ape ek???

0 comments: