Monday, December 29, 2008

tag nasi sup cendawan

salam
Hari ni buhsan gak~ bangun pun lewat~bangun je, bukak laptop,berangan jap,luncat2 sane sini,mandi,kemas bilik,rendam baju, mop lantai, ngeee--lapa--makan nasi sup cendawan~~ akhir aku di tag!! ces, dtgnya dr KITA aka Rijal aka Tutttt. Layan je la

7 ciri pasangan Idaman Anda : (pasangan hidup ka??, xclear soalan)

  1. setia kat aku
  2. My mum suuh crik anak yatim piatu---
  3. PANDAI MASAK n buat kerja rumah (wajib jalani temuduga kat umah aku!!)
  4. Sayang keluarga aku!!
  5. Bijak
  6. rela maafkan kesilapan lalu aku!
  7. Fizikal: tinggi, body mass index: 23-24, pompuan kalau yg nak nikah:P


7 jenis pasangan Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup :

  1. Penipu
  2. Tak setia, tak jujur, tak amanah
  3. pemalas
  4. tak tawu masak dan serabai
  5. tak hormat parent aku
  6. suka merajuk bagai~~ (merajuk aku tak pujuk: padan muka!!)
  7. tak mau ikot kata!! (kalau bini aku la~~ terus aku berkata: dah2 g kemas baju, nak hantar balik kg)

7 Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati :

  1. bahagia
  2. seram sejuk
  3. nak beli mcm2 kat dier (mcm duet banyak)
  4. bilangan personaliti aku berkurang~~ jadi diri yang sebenar!!
  5. Jadi berani
  6. Ringan je nak berjalan-jalan
  7. senyum sentiasa

7 Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda :

  1. Rumah aku kat senawang
  2. Ipoh (makan2 bagai)
  3. Cuti2 Malaysia~~ zoom!!
  4. aku tingin nak p gold coast
  5. Buat umrah sama2...soon haji mmm
  6. Dapur umah aku...ngeh2
  7. maner2 yang dia nak p la.... kalau budget lbey!!

7 Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia :

  1. Kasih sayang
  2. minyak wangi
  3. rantai/cincin (pilih satu jah)
  4. kalau prestasi cemerlang: nak bagi rumah
  5. hmm: tak tawu sudah: nak mintak la
  6. brg yang dier nak
  7. ~~~ngeee:

7 Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda :

  1. izinkan ku pergi~kaer
  2. i belong to me~jessica
  3. tangga-tangga ke pintu bahagia~alleycats
  4. laguku untuk mu~hasnol
  5. bila aku sudah tiada~
  6. Hanya sandiwara~riz
  7. mimpi yang tak sudah~
-lagu-lagu sedih nie dinyanyikan supaya dirinya insaf dan sentias hargai aku--

7 Rakan Yang Anda Tag Dan Mahu Mereka Buat 7 PERIHAL Ini :

-KITA BAGI ORG YANG BARU AKU FOLLOW-

  1. AD RIFZA
  2. I-CHIMERA
  3. AIE
  4. red
  5. KUCHALANA
  6. NAWAL
  7. SAPE2 YANG NAK BUAT LO

4 comments:

AiE bAhRi said...

hallamak..kena tag ke.tag ni mcm dah buat la..cuba tgk kt sini
http://aiebahri.blogspot.com/2008/11/penghargaan-bayar-utang.html
hehehe..

*kiranye terlepas la kan??

i-chimera said...

aiseh... saya pun terlibat sama ke??? hadoiiiii.........

oyen said...

penilaian OYEN:-

ciri pasangan idaman:
-bukan yatim piatu
-tak pandai masak
-tak bijak
-body mass index 21..

ciri pasangan tak diminati:
-pemalas
-tataw masak + serabai

mane bleh nyanyi lagu izinkan ku pergi!! macam taknak kat die jerrr~

:P

alhaqimi said...

aie:
haha~~ yela.. baru mau ikot kamoo

i-chimera:
wajibul la encik kena buat

oyen:
aku bukan untukmu....

sah2 la kene nyanyi lagu sedih2~~ tp kalau leh~ tak mau nyanyi lagu anuar zain~~ nnt ader yg gler byg dgar suara aku..ngeh3