Saturday, January 24, 2009

C.U.T.I

salam,
lama dah tak cuti2. kali neh aku balik ke RAWANG. rumah kakak aku.. cuti dalam seminggu kot!!.. tak sabar nak makan2.. jalan2.. tapi kene bawak balik keje..aduyai.. bulan febuari makin hampir... KESIBUKAN melampau akan hadir... !!!


14 comments:

Shafie said...

owh..balik rawang ke.
aku pon balik kpg gak..ngeh2.

tu r aku pon naik sem ade mid term test...adoi...

nway slmt bercuti :D

AiE bAhRi said...

selamat bercuti..

ermm...cuti2 gak tp keje perlu disiapkan jugak.huhu

Khapeace Khalead said...

selamat bercuti :)

nadia said...

happy holiday ok! ;)

ateh... said...

wah sodap eh dpaat cuti..ateh pun dah cuti lame kat cni..tunggu nak balik malay je lagi..klu cuti tu..jgn la bawa job balik..mcm tak best je..hihihii.tp tak bawa balik..tak siaplak kan..takpe..

CJ said...

slmt bercuti bro. blk rawang lepak2 le kt templer. :)

- cikgu jawe

DrSam said...

selamat ber-rewang di Rawang. hati-hati dijalanraya.

NahWaL said...

waaaaaaaaaaa..akak cuti 2 hari je kena pergi lab!!!

Fish said...

sekali sekala bercuti rehatkan minda....anyway enjoy your holiday...

bigisbeautiful said...

epi holiday.. :)

Erieq said...

bawa balik kerja.,macam tak best jer bunyie nyer.,boleh jadi pekerja contoh nie.,

MsRahah said...

happy holiday dude!

wish u a blast sem break:P

aShaBuLz said...

napa dalam gambar tu ko pakai dua spek? wah....tamak haloba..haha

Ad Rifza said...

Selamat kembali lah yea... hehe.. Blajo dan teruss blajo..Hingga ke tangga jaya..