Saturday, January 31, 2009

cute ker??



salam

1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda.

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

3. penyampai anugerah : dah LAMA dzulagil bagi:

dzulagil


bul pilih link kan yer!!

link blog :

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memberikan anugerah ini kepada pemenang seterusnya.

  • putera tunggal dari 5 puteri
  • masih menuntut di UKM major Biologi Haiwan
  • InsyaALLAH akan menyambung pengajian di UniKL-RCMP dalam bidang Perubatan (doakan aku).
  • manja dengan mama, now dah tersampuk manja ngan ayah!
  • suka makan walau sedang ingin mengurangkan berat!
  • Mudah terasa, tapi jarang berpanjangan nak merajuk bagai!
  • perangai yang agak gila dan berubah ikut situasi!
  • mudah mesra jika tengah dalam mood nak bersembang- tp aku suka berkawan!
  • Bul sayangkan semua barang bul: 6 teratas! myvimanja,lappy,kiko,jam chronoforce, sony mp3, semua buku2 aku dan yang aku pinjam.
  • Bul nak hidup ceria bergaya n ikot cara bul !!
amin! dah selesai pon tag neh. bul tak berapa nak buat tag. tp kalau dah berhajat sangat, silakan lah!

namun janji bul, untuk menjawab segera...mungkin tidak! (penantian itu satu penyeksaankan!!)


4. Akan aku berikan anugerah ini kepada :-

  • oyen (dah 1 feb 2009 oit)
  • tun nuar (hang jangan nak loklak)
  • fish (buat na)
  • olive bini popeye (my old fren kat batu kikir)
  • ejan (ex-coursemate aku)

terimas

9 comments:

DzuLagiL said...

salam,
tahniah...!

Olive said...

hahah...
yea...
baek2...
aku buat sekarang :D

ab geldofg said...

wah hsome juga ko ye

ateh... said...

dia ni memang hensem la..cume rambut tu je.hahahahahha.same la kite .ihihihihihi

MsRahah said...

cute ker?!?

cute lah kot hahah:P

cute itu subjective dude!:P

have a great day ahead too!


cuti sem dah nak abis:P [KL cuti smp esk lah kan:P ehehhe]

selamat menyambung perjuangan~!!!

Erieq said...

dul keja tag..,huhuhu rajin jawab tag :P

Fish said...

terima kasih bulbul n tahniah...jap lagi cheq buat na.....

NUke_Rude said...

huhu.. ye, hidup dengan cara anda sendiri.. itu yg sebaiknya

cuit said...

Tahniah rupanya anda putera tunggal.. mesti manja kan.. mintak aper jer mesti dpt..kan kan kan...hik hik