Monday, February 9, 2009

Kuota Tag telah penuh bulan ini.

salam, bukak blog my senior kat UKM. Kak nahwal yang chanteq lagi cute tuh

~~klik and follow blog dier taw~~

memang kwajipan dah nak baca blog selepas mandi, terbaca updatenya.. rasanya haqimi tuh bul la. Kalaw bukan bul, tak kisah la... nak main gak... lalalala. Secara rasminya, kuota tag dah penuh...amin!!

*****************************************************
Cara-caranya:

1.Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle. Bul xpakai playlist. Guna semua lagu yang ada yer.

2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUnDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!

*******************************************************************
IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Love me for a reason- Boyzone.

(huh, ader la tuh!!)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Hero - Kak Mariah Carey

(Baca blik n3 neh: http://alhaqimi.blogspot.com/2008/11/redha-dan-tawakal-je-la.html)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

Istimewa - Indigo (yeah, sumer insan adalah istimewa!!)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Pakai kanta cinta - elyana (feveret taw kat elana tuh! huh, aku dilamun cinta)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
yang lebih kau cinta - Fauziah latiff (huh, aku pilih family and my love!!)

WHAT’S YOUR MOTTO?
Dia kekasih Allah - Hijjaz (SubhanaALLAH...amin)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
i'll never smile again - Michael Buble (oyen jahat...hati ini telah dilukai :P)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Going Under Evanescence.(tak lorr, my ma n ayah sayang bangat kat cek!!)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Seperti dulu - exist (yesh, aku rindukan hidupku yang dahulu walaupun kehidupan itu baru sahaja berakhir semalam)

WHAT IS 2 + 2?
LOVE - Ashlee simpson ( betol aper!!)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Tears in heaven - Kenny G ( aku rindu kat my best fren: DR AnAS)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
My Confession - Afghan (kat orang tertentu jah)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Born to make you happy - Britney Spears (yup, hidupku untuk menceriakan kamo..kamoo..dan sayangku!)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

Everybody- BSB (hobi la selalu pandang orang, dan bg kritikan)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
memburu impian - kristal (layan!!)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Sutera kasih - Inteam (kene jer pulaks kan...aduyai!!)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
I felt love with the DJ - CheNelle feat Cham ( xda mood tol nak jatuh cinta lagu neh)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?

Ku Mohon - Sheila Majid (Feveret lagu neh coz aku suka la kan.. yups, aku kurang suka merayu tapi kalaw terpaksa...redha dan hanya pada orang tertentu. Sumpah tak wat kat polis or mak guard!!)

IS YOUR BIGGEST SECRET?

Kepulangan yang dinanti - aman shah (yups, aku dah lama tak balik senawang, lagu raya pon aku main kan gak..ayooo)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Cure for the itch - Linkin park (hmm.. no komen)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
call me irresponsible - michael buble (kejam korang!!)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Jari-jariku sakit semua - Saloma (ha, jangan tak taw, aku suka lagu2 old skool nyanyian P Ramlee, Saloma, Sanisah huri...lalala)

Hahaha...seronok gak walaupun merepek... tapi bul memang tengah tensi!! assignment, report n mid sem.. membuatkan aku ingin ke kolam dan berjogging!!

aku nak tag kawan-kawan blogger baru aku:


http://trionic88.blogspot.com/

http://rihannaidzmi.blogspot.com/

http://susannah-jadidiriku.blogspot.com/

http://princeismail.blogspot.com/


http://sseeccrreett.blogspot.com/


http://kemashady.wordpress.com/


http://nukerude.blogspot.com/

http://abang-ikan.blogspot.com/


http://ashabulz.blogspot.com/



8 comments:

NUke_Rude said...

aaargh!!! kenapa? kenapa? kenapa? why? why? why? why not? why it isn't????

knapa aku di tag??

apa salah aku?

haha

kemashady said...

haha..nnti kema jwb..cm best je

susannah said...

wakakakkaakakka soalan spm nie aku kena fikir ..tido ..makan ...tido balik....makan..pastu baru jawab tau wakakakakakkakkaka

aShaBuLz said...

sesedap rasa jer tag aku. chet...reksasa laut btol dak ni...beam3!!

oyen said...

yer! oyen la jahat kaedahnyer??!

Khapeace Khalead said...

Selamat meng " tag " hihihi

nadya said...

eh? tu bukan gmba adek kak nawal?

alhaqimi said...

haha...jg banyak kmen yer...jawab2!