Friday, February 20, 2009

Selamat Ulang Tahun Adikku!

salam,

Hari ni hari Ulang Tahun ke- 18 adikku! Ika

mungkin ika tak taw pon yang abang dier ada blog n wishkan hari jadi kat blognyer.

anyway! walau abang tegur agak keras, marah sebab macam, diam tak bercakap: namun
kasih sayang
kat adik and keluarga tak pernah berganjak setapak pon kebelakang!

Abang Doakan Adik sentiasa Berjaya dan Dimurahkan Rezeki! Mungkin hadiah terbaik untuk adik adalah keputusan SPM mu yang bakal diumumkan tak lama lagi!..

Facts about my sister, Ika:
  1. my youngest siblings, cute, perasaan rossa!
  2. Really helpful at home, especially cuci mencuci!
  3. Perangai gila-gila dier buat bul tak tahan dan mengundang gelak melampau kat rumah!
  4. Bakal join PLKN tak lama ag!
  5. hmm...dier adik bul la!


15 comments:

ab geldofg said...

salam kt adik ye...cakp kt dia....dia comel

izman said...

moga dia dipanjangkan usia, dimurahkah rejeki dan result da boom utk spm dia.

AiE bAhRi said...

comel adik..
happy besday to her..
moga success selalu..

kyre said...

"walau abang tegur agak keras"

aku masih samar2...
....
....
....
mcm mn ko tegur dia?

kemashady said...

besday die bile?kemanye besday pn diz month gak..say to her eppy besday tau..

NUke_Rude said...

hmm.. abang bulbul..

eceyh.. bajet leh jadi adik ipar ko la pasni..


hahahu

happy birthday to her~

chimera said...

kim salam kat adik ya...

Dakjaat™ said...

kehkehkeh! biar kena dera kat PLKN ... ;p

nadya said...

wish her happy birthday alrite ;)

hysMan.. said...

Salam perkenalan bulbul..

Waa..wish hepy bornday to ur youngers sister k bro..
hope she'll success..

"walau abang tegur agak keras"
Agak keras dr segi ape bro??
dera like DBKL ngan anjing n kucing dlm 360 tu ke??
ngeh..nge..ngeh..gurau....

QASEH HEEDAYAH said...

ckp kat dye, happy birthday taw!!

idazafri kamil said...

panjang la Q calon adik ipar bul lps ni.

lovegoal said...

Hey hi,... i am ISHA from India i saw your name in one of my friend's list and i also found your blog intresting.so i have added your link to my Blog,i hope you will also add my name to ur Blog and share ur ideas and experiences with me.And see you in next post bye...

DuniaComei said...

ASsalamualaikum selamat hari lahir adikmu..semoga spm dia kelak cemerlang..amin

Costa Rica said...

Kimi,
tq sebb coment and follow CR...