Saturday, March 14, 2009

tahniah


ucapan TAHNIAH buatmu!
jangan LUPA janji kita
binalah KEJAYAAN buat dirimu

aku sentiasa yakin
detik ini PASTI hadir
aku TERIMA segalanya
dengan HATI yang terbuka

12 comments:

ateh... said...

salam lame tak singgah umah kamu kan..g2 la wat air ke cekodok ke...org dah datg ni..huhuhuhu.

ateh tak paham le ape yg bul2 tulis but..ni mesti untuk awek kan..

SELAMAT BERAWEK...hahahahhah

Ad Rifza said...

Apa-apa puns emoga berjaya lah..hehe

marts said...

Salam.

Salam ziarah gak. Thanks jenguk blog. :-D

Tinggal msg sini sbb tak nampak ada shoutbox.

Marts

DrSam said...

tumpang gembira.

NahWaL said...

hoho, tahniat buatmu juga (ceh perasan post untuk akak)

caiyok kimi caiyok2,,

tu gamba apa kat atas tu, takot la.hoho

[r][a][y] eusouff said...

err kimi
ni kali ke 3 anta msg
harap2 dapat

bila hit publish komen jer terus ilang...huhuhu

fq said...

aah bro...
ngh cti smngu...
mcm puitis btl entri ko kl ni eh...
hehe

amirul said...

Salam bro,
Nice blog... Aku pun dah add follower... :)

alhaqimi said...

ateh:
awek? tak lah...tgh berjiwa

ad:
haha thanx abg ad! meh la selau singgah! semoga dapat pekerjaan yg diidamkan

marts:
hmm...hari tu gatal tukar template..ni la padahnya.. takpela..malas nak letak shoutbox... ym terus je! jgn segan2 yer semua!

drsam:
alamak...ateh la nie... bukan awek..hahahaha

Nahwal:
kak...add la ym... msn pon leh... meh email!

ray:
haha...dah dapat tue... bgus2...

fq:
haha puitis apernyer...saje..ttbe berjiwa!

alhaqimi said...

amirul:
alamak... bro la bro... gua adik bro...umuq baru 12.. haha.. selamat berfollow...anda akan di add tak lama lagi!

Fly said...

thanks bro, dengan ucapan itu. :)

aShaBuLz said...

awek ko konvo ker? feewit!!!