Thursday, April 2, 2009

eeerrrr


~~pandang ke tepi adalah yang terbaik buat masa ini~~
salam...

semalam untuk kesehariannya aku menghabiskan masa membuat analisis data. tak mudah dan juga tak sukar tetapi wujud sedikit kecelaruan bila nak buat Tukey's test... kalau ada masa aku upload kan hasil kajian aku kat sini!!

dan masa pon berlalu.. terus berlalu dan akhirnya SIAP!! analisis ANOVA satu hala menggunakan teknik General Linear Model (GLM) untuk setiap eksperimen dan setiap pemerhatian telah dibuat!! amin...Graf peratusan kumulatif kematian turut siap!!-- sekitar pukul 5.30 pm... hati ini gumbira!......

masa pon terus berlalu....di saat hendak memulakan BAB IV... tettt...$%@##^%^...dush2...pek2.. jari hanya mampu menyentuh keyboard~ menarikan pinky rattus tetapi... KOSONG... tiada ayat bermula...argghhh!!---- p basuh baju akhirnya...


selepas berberapa ketika, kembali nak mula---- tetapi menyimpang membuka blog dan mengomen blog2 rakan2...bermula kembali---namun menyimpang membetulkan format tesis... bermula kembali---tapi menyimpang menghantar email!! tidakkk~~

akhirnya~~~ kembali bermula dan sedar pada pukul 6.49am hari ini!

~~`ngeee: tak pe la... mandi lu, sidai baju dan baru mula tulis BAB IV kembali!! hahahaha....

tolong-tolong, nak idea nak buat penulisan!!

11 comments:

@Ra^Da PiNko StoRy said...

cayok2!!!~~~ngeh3....

Costa Rica said...

anda kne tag...sila balas...heheh check to my entry

Costa Rica said...

thanks....will wait for ur response

hysMan.. said...

Watzzup bro..
hahahaaa..
rileks ar bro..
slow2 kayoh..
siap jugak nnt..
hahaa..

p/s:thanx beb..

lea said...

ANOVA...
arhh..sgt memeningkan...
x faham2 lagi mende tue...
huhu

MsRahah said...

azab nak buat thesis,
tp once u done with it
its a total satisfaction after all!

all the best!

Inah said...

bolehnye..kadang2 kena cari mood tu..bila sah ade mood sure easy flow je..berusahalah!! :)

DrsalamBEST said...

huhu

mcm payah je buat tesis

anyway gudluck

Ad Rifza said...

Memang sukar pada mulanya bila dah maklumat ada semua jadi lebih mudah...Insyallah...

Sekeping Hati said...

sabar2..huhu..tenang2..hehe..pasti boleh..huhu

Dakjaat™ said...

tidak! ko tidak mengomen blog rakan2.. sebaliknya ko mengutuk rakan2 dan aku adalah mangsanyaaaa! uwaaaa! jaattttt!

wakkakakaka!