Tuesday, April 7, 2009

from hero to zero~ ahaks!

salam,

semalam kimi p ambil draft bab IV yang dah dihantar hari jumaat lepas..

panas tak mungkin ke petang sejak kebelakangan ni~~

Ya Allah, banyak sungguh dugaan yang menimpa...

Draft IV DITOLAK atas sebab membuat analisis yang salah.

ANOVA one way digunakan = KESALAHANAn DURJANA

ANOVA 2 way sepatutnya = AKU terkial-kial nak buat rite now dan nak hantar esok!

bukan sikit... whole chapter~~ ngee (banyak gila action kamen yang diberi!!)

kepala aku dah dua minggu pening2.. ngat petang ni nak botakkan rambut..


~elok kemas aku hantar~ gni jdnya~

k, la... buat jela... yang penting esok hantar!!!

ni leh la aku cerita kan pengalaman kalau dapat study kat tempat baru nanti!!! aminn!!

6 comments:

Dakjaat™ said...

mmg kena conteng kaw2.. waawawa! :p sabo jer la a

pal7 said...

ops..ade tambah 'kemasan' kat tesis tuh..hehe..

sabo jek la..dugaan tuh..

Inah said...

besela tesis..mana nak terima kalo first draf je..bila kita jadi lecturer..baru kita nampak kesalahan student ;)

oyen said...

AMINNNnnnn....

inn said...

sangat menarik itu kertas.
mungkin lecturer kamu mahu menambah sedikit warna supaya ceria :)

Ad Rifza said...

Ic kena conteng banyak ek?.. Takpe.. Biasalah thesis kan..Boleh buat balik dan sudah jelas apa yg dimahunya..Insyallah..