Tuesday, April 14, 2009

I'm njoi it~~~


salam,

hati suke bercampur gembira tak terkata tiada lagi gundah gulana.. hahaks.. draft final selamat pon dihantar semalam.. syukur!..

saat je kuar dari fac... terasa kebebasan masuk perlahan-lahan dalam diri... n kimi menikmatinya dengan perlahan-lahan tanpa rakus! NIKMAT!! haha..

semalam gak, kimi g main bowling ngan kawan-kawan.. tak ramai pon sebab ramai yang nak kuar jap ag. Main bowling pon sebab kimi boring+gian nak main.. dah lama tak main!!

Nak kata pandai main, tak gak.. setakat baling2-gelak2-jerit2-huhu..tapi kimi suka! cuma nak gak belajar buat SPIN ka, pe jela... baru nampak ada stail... jgn nak katala... slide pon masi segan nak buat... takot termasok terus dalam lane kang.. huhuks...


~~keputusannya~~ k win!!


~fir-K-Jonas~

selesai main bowling--main satu game jer...sebab diaorang ni, tak suka nak main bowling..HUH!

g ke sesuatu punya tempat>>>

haha...


~ternyata mereka lagi suka berkarok~~ n jap ag, kawan ku akan belanja karok 4jam...

__

woit: study week la, bukan melalak!

dah habis pon cerita.. tp ada satu gambar tuk direnungkan bersama:



hakimi semakin ____________?

~~seperti biasa...sila la jawab...
(ala2 kuiz terkumpul):

k, la.... petang ni kimi balik senawang... study kat umah! nak jimat pulus: sebab bila study=lapa=duit=miskin!!..

maybe balik sampai 25hb kot...not sure but sure up!..STOP!



6 comments:

hysMan.. said...

betul2 njoy nih..
:)

Aidy Shahiezad said...

.. semakin happy dan kekanak-kanakan... hehehe... ;) gud 4 u...

Ad Rifza said...

okeylaa tu final draft dh antar..so harap2 takde poblem lagi lee..hehe..
Wahhh maen boling ek..pastu karoke plak..hehe..beshh nyee..enjoyy lepas hilang beban di kepala kejap..hehe..

atok said...

lu mmg sempoi bro.
eheh

pal7 said...

da lama x main boling..seronok2..
ade game ngn dak clas..tp xsempat nak pegi..huhu..

anyway..thanx 4 besday wish yeah..

Olive said...

wah2...
bile leh turunkan petua men bowl kat aku?
hiks.
lama x menziarahi blog ni
xm da abesh ke?
aku da cuti sem ni