Monday, April 27, 2009

tag dari encik botak! ngee~~

salam,

dah lama rasanya tak buat label2 ni. Kimi pon tak berapa nak buat label(Tag) ni. Maklumla, ratu segala label adalah oyen sesuatu tu. Malas nak jadi puteranya.

Tapi kali ni nak buat label dari abang botak. Bro lu ensem la botak. Kimi mmg suka membotakkan rambut, tapi now tengah seksa nak panjangkan rambut. Dah la 29 hb ni exam, sejuk la kepala kena blow ngan angin sejuk dalam DECTAR tu. aaachum!

label dari encik costarica adalah:

apa nama blog anda dan mengapa anda memilih nama itu?

pada mulanya blog ini diasaskan dengan menggunakan nama bULBul. atas dasar nak senang cerita dan nukilan dari oyen sesuatu. Haha, ULB tu huruf besar. UNTUK LELAKI BUJANG!!.. hahaha.. takde la, sekadar corak.

sekian lama menggunakan bulbul, akhirnya blog kantoi dibaca kakak kimi. Heboh la satu rumah, sekali ngan pakwe dier gelakan aku! cis!....

timbul idea menggunakan nama penjenamaan semula diri aku, alhaqimi. ringkas dan menarik!

tagline blog: ini kehidupanku menuju jalan abadi!
semua cerita hidupku ada disini~~suka suki la nak tulis, tapi masih lagi mementingkan kimi selaku watak utama! ngeee...

apakah pautan blog anda sekarang dan bagaimana ide untuk menamakan seperti itu?

http://alhaqimi.blogspot.com
- ide? ingat nak guna link
http://costaricay.blogspot.com/
tapi encik costa dah pakai... tukar nak? :)

apakah kaedah penulisan dalam blog anda?

kimi jadikan blog sebagai diari kimi. Tapi tak semua la nak dimasukan. Apa yang kimi rasa nak upload jela. Kimi tak suka sedih2! biarlah blog mengambarkan betapa CERIA nya HAKIMI ini!! yahuuuu!!

pernah tak rasa mahu menghapuskan blog anda?

never!! haha, kimi sayang blog kimi.. banyak kenangan kimi ada dalam blog ni. setakat ni adala dah delete akaun friendster.
kepada yang sudi nak komen, nasihat, puji, keji, cerca, hina,maki. dipersilakan. Hanya Allah sahaja yang layak membalas jasa baik kamoo.
semoga dengan cara ini, kimi dapat perbaiki diri ini.

apakah pendapat anda tentang pemilik blog yang men label anda ini?
(tukar soalan sikit)

- nampak baik (haha).. mmg baik kot.. cuma tak kenal lebih mendalam..
- hari tu encik costa sakit, harap dier cepat2 sihat.
- nak kenal sgt sape DIA tu!! bgtaw la encik costa!
- agak stailo la bro ni.. smart!
- dier manusia...larikss

label orang lain?
xpe la...


bagi kawan-kawan kimi yang ada hantar tag, nanti la kimi buat.
thanks buat kamu!!

http://shafie87.blogspot.com/


http://homosapiensz.blogspot.com/

http://www.ifin9.blogspot.com/

http://maysyda.blogspot.com/

ni kawan-kawan yang ada singgah di shout out untuk gtaw ada award or label. thaks ya: tapi ada masa nanti akan diambil dan dibuat!!

k la... dah ujan ni, nak mandi.....

wasalam




7 comments:

oyen said...

hurm, mane bleh...kalau u jadik putera, bersamaan u jadik anak i..

ratu lawannya raja. ngerti?

sembah RATUUuuuuu~
XD

Sekeping Hati said...

Ala.. nak hantar gak tagg.. mcm mane ek?? huhu.. nak3

@xiM said...

ghajin hang duk buat TAG nooo..

izman said...

oh gitu yer

pal7 said...

jawab hutang tag ke?..

HANNAN nur said...

ANDA JUST MASUK WEBSITE NI THEN REGISTER SECARA PERCUMA AND AMBK Survey...mudah kn...lagi byk survey yg jwb...lagi byk duit dpt..ckup RM50 anda akn dpt cek...dan antar kat rmah anda....apa tggu ag...x rugi pn kalu masuk..pergi kat webstie bwh ini skrg dan daftar !!

http://youthsays.com/go/2G7

ini bukan penipuan!anda boleh buktikan sndiri dgn klik dan daftar!!

HANNAN nur said...

ANDA JUST MASUK WEBSITE NI THEN REGISTER SECARA PERCUMA AND AMBK Survey...mudah kn...lagi byk survey yg jwb...lagi byk duit dpt..ckup RM50 anda akn dpt cek...dan antar kat rmah anda....apa tggu ag...x rugi pn kalu masuk..pergi kat webstie bwh ini skrg dan daftar !!

http://youthsays.com/go/2G7

ini bukan penipuan!anda boleh buktikan sndiri dgn klik dan daftar!!