Monday, August 31, 2009

mak selalu berpesan...

salam...

mak selalu berpesan. buat baik berpada-pada...buat jahat jangan sekali.
disebabkan otak yang semakin menepu ngan nota-nota sekarang ni, aku berniat untuk menceritakan pasal cerita lama...(perhimpunan Perdana : Persatuan Perubatan Islam Malaysia- Student chapter). cerita first activiti bersama ngan kolej di 'chenta'
(nak elakkan ukm kecik hati)..haha..

sepanjang 3 hari activiti ni, macam-macam program la..tapi program masuk gua dan khidmat masyarakat la yang besh..tak dilupakan activiti naik cameron highland. Ni kali pertama sejak aku akil baligh menjejakkan kaki di tanah tinggi ni..hehe.

tak larat mengarang panjang-panjang. layan sudeyh! ( bg yang ada masalah kekejangan usus dan lemak berlipat, disaran kan agar tak tenung gambar lama-lama.....larikss)



resort kat padang rengas amatla berhabuk. aku lelap lambat...bangun plak awal. paling best mandi air sungai, tp dalam kolah la. hehe..water wars!!


ni pulak bro shafiq. studnt CUCMS.. paling mengancam dier punya kamera la.. haha...nice to know u!

ni acara rekreasi...masuk gua...first tyme..agak best la...walaupon banyak kali jatuh cam nangke busuk...sorry pada kumpulan belakang aku...akibat gaya seksi aku jatuh korang lambat..ayaks...mati la kne tembak! (waaa.. rindu baju camel ijau tu...tertinggal kat resort..hehe skali ngan b---r..lalala)


heppy dapat lepas gua walaupon dah near maghrib..ingat kata-kata raj (senior phase 2) waktu kene lift aku kat celah b4 nak kuar..ayooo! (abaikan ape yang anda nampak...kamera trick je tue...)


hehehe...action kamen...beam..beam...beam

aku ngan dak botak...hahaha..tak taw waktu pe ni...mybe ngah makan bbq...lapa!!!

keesokan harinya adalah program khidmat masyarakat..aku kene join station check blood pressure.. my mentor is en salam (i'm afraid to publish ur picture..takot takde restu) ..tenkiu2...dapat gak belajar sumetin...selain aku merayau-rayau..


botak poyo...padahal aching2 je


bahgia adik2 ku


guess whose the comeist one??!!


pendekar sopan santun


cpr after been molest...ayaksss...lariiii


wit my buddy...saudara asif!!

abes je...packing...terus nak gerak ke cameron highland dr padang rengas...scary ar jalan g cameron!! layan jela kat cameron ni...


sebahagian bunga


ni student dari manipal melaka


ni student phase 1a dr RCMP


muka before nak makan...lapaaaaaaaaa


depa tgh main mainan kat atas...kiteorang lari...perut kenyang ...senang hati...maka banyak la setan menggoda!


lompat!!


haish...dak botak ni tak fotogenik betoi


basuh tangan kat sungai ke??..jgn longkang sudah...kesian bad jd watak xtra


hehe..jgn jeles


haha...



lalalala...

apepon yang telah terjadi...banyak aku pelajari dalam trip ni...paling penting ukhwah antara kita lebih rapat..k la...nak study lu...exam semakin hampir...harap dapat yang terbaik kali ni!!! aminnn


wasalam.












6 comments:

ejan said...

waa.. xajak pn.. waa

DrsalamBEST said...

Truk erk "resort"?
hehe. At least, enjoyable lah jugak.

No problem.
feel free to ask me anything

p/s: I dun eat people.

ateh... said...

best nye..nasib baik ade gambr bunge gak klu tak tadi mls nak tngk hihihihihi.

atok said...

amboi2 rancak gyla. eheh

~Dhamirah~ said...

nice post!

aShaBuLz said...

oit....g kusus ker g makan? aku dapat bayangkan jumlah makanan yang dikursuskan oleh ko...haha