Sunday, September 27, 2009

bersabar la....

salam...

dah lama sungguh aku tak layan blog nie..
semua angkara kemudahan FB yang aku terlayan la pulaks..
keadaan diri yang masih nak sesuaikan diri dengan kehidupan baru juga menjadi halangan..
masih tak biasa nak uruskan hal rumah sewa, barang rumah, bayar bil dan mcm-macam ag la..
keadaan di IPOH?.. GREAT but nd to carefull with alien at the college!
real alien! bullshit!! real F@#^ bullshit!!
not mention any names- so still hv a great tyme to be guddy2 boy to everyone!!
xmau keadaan di UKM berlaku di sini..

nilai pertama: RESPECT!
nilai kedua: KESUSAHAN!
nilai KETIGA: MATANG tapi CERIA!!

semua ini bakal aku masukan dalam n3 berikutnya....

happy birthday to me yang ke-22- 14 sept yg lalu..
thanxx bg yg sungguh2 nak buat sambutan kat aku...
really appreciate it!
thanxx kat mama n ayah! hadiah bermakna buat diriku adalah mereka!
thanxx buat yang aku sayang!
semua sungguh indah akhir-akhir ini!

tapi aku ingat ini bukan nokhtah perjalanan diriku.. SENTIASA INGAT
kerana aku merangkak dahulu sebelum aku mampu berjalan sekarang...
seterusnya aku akan berlari...mengejar cita-citaku!
hidup tidak senang adik-adikku (kerana layak bg nasihat kat adik2 jer)
mungkin kita bertuah berada pada sesuatu yang kita ingini...
jangan megah dengan kejayaan seketika... ini pesan aku pada diriku!!
mungkin aku juga terlupa...INGATKANLAH...
kerana destinasi kita sama..cuma cara untuk sampai mungkin berbeza!!

masih tak terlewat nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA
maaf zahir dan batin...

hakimi lelaki baik =]

next n3:
-hari jadi
-hari rayo
wasalam!!



5 comments:

Aidy Shahiezad said...

slamat hari raya gak la... bergembira la dgn apa pn yg kita lakukan, insya-Allah kita akan dapat manfaatnya... ;)

aShaBuLz said...

ohoho....bagus la ko sehat kat ipo saner. mungkin ko skrng bertambah saiz? hahaha...gurau jer.

aperpun geng slmt hari raya maaf zahir batin. all the best!! strive for what u dream for.

p/s: ko dugong laut. haha

Farhana said...

Selamat ari raye kimi.. Maap zahir batin.. Heehee.. =)

Masih tak bese eh settle hal2 umah sewa ni?? Takpe, slow2.. Sure leh handle pny.. =)

Tapi.. ade ek red alien kat college??? Hohoho.. Nak usha gak laa.. =p

atok said...

besday?
slamat ary tue yaa. gehe

DrsalamBEST said...

Selamat Hari Raye
Maaf Zahir Batin

Aah. Sape alien tuh?
huhu