Monday, November 30, 2009

penat~

salam kepada semua!

start hari ni awal, kul 3 pagi dr mula merayau-rayau. siap dah pakai baju kemeja nak ke kolej.. selesai mandi, siap2 terus jalan2. laju gak la. tp srunuk berteman.

subuh hari ni di masjid hospital. serunuk, rasa esok pon nak gi subuh disana lagi..awal pergi kelas.. leh baca buku. almaklum la kitabnya xdidalami lagi.

mulakan hari dengan melawat jabatan pengimejan diagnostik (xray). hanya mencukupkan syarat, tapi best la dapat tgok CT Scan ngan MRI prosedur dari dekat...cam ER plaks.

paling mengejutkan dapat tengok autopsi kes kemalangan di tempat kerja. nasib la hanya bedah siasat luaran sebab yang di dalam sudah terkeluar..komen? NO!! xmo ingat ape2 pasal benda sane.. ada 3 kes td.. tapi plisss... xmo ingat! biarla klinikal nanti ambil port!

petang pulak ada klinikal skill. kena prektis ambil pulse, tekanan darah, body temperature, body mass index..dan guraw2...penat~~~

malam ni pulak, kena buat projek mandarin... rakam2 bagai. ape nak buat. gatai tak mo transfer credit aritu...hehe

plisss.. MARA...nak duit...saya sgt perlukan..saya janji belajar betoi2!

5 comments:

pal7 said...

sabo..
usaha tangga kejayaan ok.

bUdAk kEnTaNg said...

hahahaa...
uik mara pon kasi duit lmbt jugak ker?? tp byk kan?? rileks2 sudhh nnt dah dpt suma lupe..ehee..

aShaBuLz said...

aha....selamat bjaya bro.

apapun dah dapat duit nnt jgn lupa rncag perbelanjaan. kira ok la tak dpt duit tu bulan ni sbb skrng kan ngah sibuk Year End Sale..haha

alhaqimi said...

pal7: insyaAllah...lama tak jengok blog mu

BK: dah dapat dah...now konflik mula timbul...antara napsu dan keperluan...ayoo

alhaqimi said...

encik lecturer: tq bro..insyaAllah, perancangan tu dah ada...tp napsu ni taw2 ajela...say no to YES