Wednesday, March 3, 2010

miss you




L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore can

Love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore can

Love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you
Love was made for me and you
Love was made for me and you

quite long not spending tyme to write something here. busy with all the lectures, books revisions...what a life...but i like it..

sumetime everythings look perfects, but there is one or two days feel like s@#$. ecspecially when deal with F@#$ing people..

xpe2...aku hidup cara yang aku senang...demi apa yang aku nak capai.. ko? ape2 ajela...asalkan bahagiakan usus kecik ko jadilah..

insyaAllah penghujung april ni dah dekatla dengan final exam. BERDEBAR sangat! hope everthing will be fine..

cakap pasal rindu...biasalah kan..xemestinya rindu pada kekasih. rindu pada mak n ayah juga rindu ape...rindu kat kawan...rindu kat SECRET recipe, paling aku suka...rindu kat kopi yang sedap2! hehehe...

xsalah merindu ni, cuma kawalan itu perlu bagi menjamin kualiti merindu itu tidak menyusahkan orang yang dirindu dan perindu. rindu dengan terkawal, insyaAllah akan menambahkan rasa CINTA dan kasih sayang! buat yang aku rindu.. sentiasalah doakan kesejahteraan diriku disini, kerana aku juga sentiasa berdoa agar kamu sihat dan ceria di sana hendaknya!

tak dilupakan...RINDU pada NABI MUHAMAD SAW itu kan lagi penting!

selawat dan salam ke atas nabi junjungan!

wasalam!

5 comments:

NUke_Rude said...

couldnt agree more with you.

:)

jerry maguire, jr. said...

indeed!

DrsalamBEST said...

definitely true.

all the best for final. :)

Ad Rifza said...

Salam..Moga berjaya lah mengejar cita2..
Rindu pada masa lalu yang menerbitkan rasa2 bahagia dlm hati..

ezam said...

perghhhh puitis...

dasyat!!!


thx visit n follow my blog...baru perasan n ni 1st time singgah sini.

all the best untuk exam ye!