Saturday, October 30, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

salam


hari ni terbukak hati nak join contest oleh seorang rakan blogger.
kalau nak tengok klik la kat banner tue ek!

hadiah dier memang la menarik ...paling menarik sebab leh dapat cermin mata rayban kalau menang...dah macam ngidam plak.. lagi2 kalo yang Rayban Aviator X3 tue..haha

so, ada dua kategori...tapi aku pilih yang updload gambar... nak buat slogan kang dah macam ayat nak jawab soalan exam plak...hahaha (alergik sikit)...



gambar ni waktu aku habis konvo kat UKM n tgh nak hantar jubah.. sempat lah menggila sini sana dan sinun kat dalam ukm sebelum balik ke Ipoh nak attend kuliah...huh! mujur tak kena tangkap ngan pak guard...haha

untuk itu, nak ajak la beberapa orang utk join contest ni...

1. Alan

haha, pe lagi jemput2 la buat yer

Monday, October 18, 2010

17/10/10

I should trust somebody dat I love so much!

sorry sebab terlalu cemburu...terlalu ego...terlalu pentingkan diri...

18/10/10: ini detik perubahan yang aku berjanji aku kotakan...

Tuesday, October 12, 2010

~~~

salam

Gembira rasa hati, aku lalui hari jumaat, sabtu dan ahad dengan penuh kegembiraan. Pergi ke suatu tempat meninggalkan semua rasa gelisah. Bukan perjalanan solo, tapi perjalanan dengan teman terulung!

Bahagia kalau dapat teman terulung, faham masalah kita, hadir pelengkap suasana dan sanggup berkorban apa sahaja. Susah nak dapat teman yang sanggup menangis bersama-sama.

thanks to you!
tak pernah terfikir bagaimana hidup tanpa kamu!

Tuesday, October 5, 2010

akhirnya~~

akhirnya aku akui!

aku penat memikirkan masa depan......

Monday, October 4, 2010

quickie!! ahaks

he makes me worry last nite


the new brake pad!

dats cost me another rm220!

everything for u boy!
(sound familiar? hahaha!)

before this rm250
for the new rear absorber

total this month: rm 470!

love u boy! hahaha

i will love U forever because u r my everything !
n

because of U,

i have find my true love!