Saturday, October 30, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

salam


hari ni terbukak hati nak join contest oleh seorang rakan blogger.
kalau nak tengok klik la kat banner tue ek!

hadiah dier memang la menarik ...paling menarik sebab leh dapat cermin mata rayban kalau menang...dah macam ngidam plak.. lagi2 kalo yang Rayban Aviator X3 tue..haha

so, ada dua kategori...tapi aku pilih yang updload gambar... nak buat slogan kang dah macam ayat nak jawab soalan exam plak...hahaha (alergik sikit)...



gambar ni waktu aku habis konvo kat UKM n tgh nak hantar jubah.. sempat lah menggila sini sana dan sinun kat dalam ukm sebelum balik ke Ipoh nak attend kuliah...huh! mujur tak kena tangkap ngan pak guard...haha

untuk itu, nak ajak la beberapa orang utk join contest ni...

1. Alan

haha, pe lagi jemput2 la buat yer

6 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni..tunggu keputusannya nnt..good luck...:)

ika said...

macam nak jatuh je safwan ! hahaha .

butterflyana said...

Good Luck! :)

tun Nuwa said...

ah dah terlambat la kimi... hari da 1 nov... da tutup tarikh

Khapeace Khalead said...

Salam, jangan lupa follow my blog k -its all about photography

http://fkphotography-kk.blogspot.com/

:)

masshie mastura said...

fusyoooo.
tingginye trbang:P
menang x?