Saturday, November 13, 2010

bukan mudah nak jadi senang!

salam

lama menyepi, biasalah student.. rutin harian sangat ok sekarang. kul 8 g kelas, kul 5 balik... malam study skit then kuar g makan.

cuma life should not dat boring rite..
dah saya ini anak MARA, jadi marilah sama-sama menanam minat untuk berniaga!

Just join Avail Beauty Sdn Bhd. Saja nak buat income sikit2. Dapat lebih, leh buat belanja beli buku clinical dan tools nak jd senior nnt! ecehehehe...

mengenai Avail, aku ceritakan kat next entry..tp sape2 yang teringin sangat dah tu..just email aku k! sentiasa ada ruang untuk orang yang berminat sertai bisnes ni! produk bagus.. keuntungan pon lumayan..

Segan? jangan la segan, bukannya kita buat benda yang tak betol..rezeki halal!!

Malu? biasalah mula2.. orang leh cakap macam2..tp lama2 bila dah tgok kita bahagia...senyap la mereka nnt!

pape pon.. just email for further detail k!

1 comments:

DrSam said...

semoga berjaya di dalam jihad dan juga bidang perniagaan yang diceburi. kecil-kecilan pun jika di lakukan dengan baik dan teratur insyaallah akan berjaya.