Sunday, January 23, 2011

yesterday

salam

cube layan mata jap...ermm...pejam, celik,pejam,celik.... its not work la...xleh tido jugak...
supposed-ly...yesterday hari cuti dr segala aktiviti biasa...patotnya dapat buat mcm2 n rehatttttttt yang panjang...tp: aku xsihat... bgun je pagi dah ke tandas...cibit ribit plak semalam...adoh...

since aku mmg malas nak kuar (ikot schedule..kena survive tanpa barang dapur) . Aku masak la bubur..well, bubur kosong, makan la skit..perut makin xsedap..mybe my fault jugak..selalu skip lunch etc...

Bila banyak air dah hilang, aku pon mula la pening...adoii...this not percutiaan yg best...dah pening demam pulak...haishh...aku dah mula mamai n badan letih2...
Seriusly, aku takot sgt nak pk benda ni...since aku dah kena dengue bulan puasa yg lepas.. Sakit...!
bila dah sakit, biasa la..kena ngaku gak la.. aku mmg manja..ikot perangai ayah kot...hihihia. Sorry la pada yang aku susahkan...

mmg kalo boleh aku nak sorg2 go thru sakit ni...sbb xbaik nak wisaukan sape2... tp aku still ag trauma kot bila pk2 kan dengue...I'm So sorry!

Then aku kuar crik ORS ngan activated carbon..angin aku rasa..beli roti kings then g makan sup ekor.. malas nak ajak kawan2...jadi sorg la aku..pas je mam..g lepak padang ipoh...ramai gak fmily yg dtg cni...tbe2 windu family...dan....dia... =(

------>saya mmg jahat




Thursday, January 20, 2011

18 November 2008

owh yeahh!!

aku masih teringat...awal pagi 18 november 2008 aku menghafal nama2 parasit kat UKM dulu...

kini...hal yang sama terjadi... warghhh! tapi kali ni rasanya lebey cemerlang...dulu cemerlang gak...siap dapat hadiah ag! hadiah yang tak ternilai...18 November! still luving u! ahakss...


Schistosoma mansoni
Blood fluke
(fluke yang paling 'gatai' dalam sejarah fluke)

esok ada assessment basic clinical science!

hoyehh!
microb,parasito,patho,pharmaco......

I noe...its getting too near before ejaculation!

salam semua!

Ejaculation! o....M...G! giler ahh...sensored terus la pas ni!

no..no..no...still maintain tontonan umum walaupun xbape ada yang nak bace! redo ajelah...agpon bukan ilmiah sgt!


things getting more and more by day! aku rasa stress! rasa gemuk!rasa excited!
its not about hormone! tp ini jalan pilihanku! Kekuatan amat perlu ketika ini! exammm! OWHHHH!

hopefully! tyme exam nnt...segala ilmu dan pengetahuan yg aku ada...akan ter'ejaculate' pada kertas jawapan dengan tepatnya! hehehehe...shhhhhh!


p/s: saya ada kawan, dier ni gelap, perasan hensem,pukui sakit, muda ag,dah ada GF,BFF aku,otak blue skit cam aku, ske gosip, serius, nak jd pakar bius! DR REMY katanya...muntahhhh!

arini xpat la makan gulai kari or lemak! banyak org buang dosa ooittt!


Wednesday, January 12, 2011

incompletely me!

i'm not complete....without u,.......U, i feel stronger which mean u complete me!

today: 12 Jan 2011...

class till 5pm...sleepy but still manage to huha in the class! the best part today... we have our last ILA (integrated learning activity)... next? CLINICAL YEAR...but of coz la after u habis n pass Final exam..hush..hush...

learned a lot today, ethics, trematode, microbes (thanx ya!...u r superb intel la)....but the most important thing is, i feel i can accept all this adik2 inside the class...yeahh...they r quit annoying...but smtimes they are so adorable! sheeeeyttt!

i hv removed my gauze that pakar put inside my right ear...pheww! Alhamdulillah...it just debris due to excessive activity of mining! hahaha...Tympanic membrane still intact...Aminn Ya Allah...
so, dont gatal2 korek ur ear k...if not, it will end up like this!



1. gauze nak ditanggalkan! pekak jap pakai ni!


2. Tarik ag! yeahhhh

3. tara! huhu...feel like hv a new ear after taking thiss off!

end of the day: aku lupa dat i'm not hving lunch yet! lapa!...balik rumah...letih! n i'm really dun like this feeling...like aku sorg je kat dunia ni! maybe penat....

p/s: patients with 2nd infection of dengue will hv greater chances to die
P/s: sowi, i hv no attention to annoy u...my life! my luv, my eberything

Monday, January 10, 2011

Alhamdulillah!

semuanya baik2 belaka!

p/s: arini xda kelas kul 8...ada org larang...lalala

Sunday, January 9, 2011

saya suka!

dalam diam2...

ku tanam windu jauh2...

dah berbulan xberjumpa...

ingin ku jamah sedikit bila bersua...

terasa ghairah syahdu terasa...

kerana itu ku kan jamah semua...

aaaahhh! sedapnya....

bolehkah hari2 begini rasanya.....

ohh BURGER NICE....!!!

hahaha....ngidam...jom! beli kat depan...harap2 bukak!

p/s: doakan treatment esok semuanya baik2 belaka!

end of day::: tympanic membrane plizz tabahkan diri!

Allah: ujian melanda ag...

Don't noe wat to do... g GP td, dr check telinga dah ada pus! Allah, berdebar gak, tp katanya ear drum still ok.. she just give me refer letter to ER

Pasrah gak nak g, coz taw ramai kat ER...lagi pon aku kan KUAT...tp mengenangkan aku sygkan telinga aku...tabahkan jua melangkah...drive all the way from Silibin (dah ada Domino's weyh pekan ni) to GH...dupdap juga la jantung...still trauma nak ke sini...

sampai je, jumpa abg yg ok2 la..(xtaw hensem ke tak..sape suuh pakai mask)...dier tanya "napa ni?" aku pon jawab" sakit"...dier tanya ag" sakit ape"...aku jawab, "sakit telinga"...ok, bg IC...pastuh dier pon tulis la....mak aiii! nauzubillah....ramai kowt...mane taknya, anak sakit....serombongan bus dtg support...ishk3...makcik2 semua...dtg hospital ni xlah best mane...Dr ensem sllu ada waktu pagi je...hahaha...nnt kena nasocomial infection baru taw...hehehe blink2!

lama dok tunggu...akhir dapat gak jumpa Dr...tp yg paling best...dier pon dok refer aku suuh g ENT...aiyoh....sayang amoi Dr Chan... u don't even look at my ear pon...simply put otitis media...meraung aku bace...takot kot...

xpe la...Dr chan, u looks great tonite...pakai heels ag...abes keje nak g loncat2 ek...haha...tQ sbb sudi bg refer later...

doakan keselamatan tympanic membrane aku! Aminnnn!

Saturday, January 8, 2011

saya home alone, saya ok

selamat hari sabtu...

tugasan minda hari ni nak kena:
jogging pepagi, carik sotong, goreng nasik ada sotong, kemas rumah!!

tapi malangnya, saya tak buat semua tue ag...tersekat dalam rumah yg penuh dengan habuk...

bersepah sana sini...adushhh! erik leong, mai dtg kemas rumah!!

kul 3 kang ada kelas...dua ari dah ponteng....arkhhhh...dunia!

now aku dah putus harapan nak completekan kemas rumah..frustration! emo...

tp yg paling best, duk umah sorg2...nak buat ape pon boleh...kentut kuat2...pkai 18sx pon leh...hehehe

saya home alone, saya ok...lolzzz

Friday, January 7, 2011

arghhhhhh!!!

Ya ALLAH~~~

final exam dah dekat!

busy like hell... everything need to revise....

usaha-usaha-usaha-usaha....