Wednesday, May 25, 2011

hero

setiap sorg wajib la ada hero masing2 kan! ade yang ske superman, kalo anak buah aku...sah2 la mosmos dier (ultramen cosmos)... ade yg jdkan ayah as their hero... xkurang jugek yang jdi kan P---M as hero (L) hahaha...

sah2 la aku kategori manusia pon ada hero...
bagi aku hero ni xsemestinya gagah....hensem...macho or so on la... hatta pompuan pon leh jadi hero...tp kita kenali sebagai heroin...aikk... whoaa!

aku ada hero aku... hero aku walaupun aku kenal tapi xpenah selamatkan aku lagi la bila tersdung kat batu... tp dier la hero aku... aishhh (dah macam cerita spidermen plak)....lain kes ni... lekkkluu.... xniat pon nak ngajar benda2 senget benget....

hero ni sllu lah aku jadi kan pembakar semangat...biler teringat...kemain la aku study...buat benda yg best2...kena belasah ngan PT pon aku still leh senyum...aduishh...

----pendek kan cerita...aku ada HERO..... ko ade? xde g crik cepat surat khabar ker...ape ker...jadi kan hero... jadikan idola xleh... nnt semua benda kene ikot....naah k..jadi diri sendiri...no plastik beg setiap hari!

aku pon teringin kat nak jadi hero pada manusia... jdi sumber inspira-si... hopefully leh jadikan somebody lebey happy... bila aku dah keje nnt aku try nak jadi yang paling sweet skali...sweet sampai manis darah sape yg tgok...manis sampai kene ganda dose insulin...which means aku manis la...sejuk mata mak bapak yang bukan kandung aku tgok ( if mak ayah aku memang dah sejuk kot)... kalo leh nak jadi mak angkat...bapak angkat la...nenek angkat la...atok angkat la... ops...no-no...xlarat kang... minum susu lu...baru tulang kuat...

walaupun aku taw kekurang diri aku...sebolehnya aku try nak ubah.. memang aku tembon...tp pk kan role aku as dot n dot...now aku g ke dot-dot for buatkan aku lebey ensem... hopefully usaha aku ni leh bg inspirasi pada yang dot n dot...


tu baru satu...yg lain malas nak tunjuk...hahaha... (xdelah)

kla, xlarat nak merepek...aku penat...sgt!

p/s: ramai adik-adik yang nak jadi dr berkeliaran di hospital... luv to see them! semoga kita semua jadi dr yang terbaik!
p/s: fuh! nasik ayam hospital xsedap! kannn sir?

4 comments:

ika said...

so ??? haha . hero oh hero .
*aku bole byg gaya ko cakap*

jerry maguire, jr. said...

it is. sgt tak sedap! haha

Afir said...

hero aku adlh power rangers!!!
walau diorg x penah tlg aku lg, aku tau diorg sibuk tgh slamtkan dunia

stephos said...

hero aku adalah XXXX...dia selalu x pennah tolong aku.... :P