Thursday, May 5, 2011

penilaian kursus

salam: Alhamdulillah, dah sebulan melangkah kaki ke 'clinical year' ni.

tamat la sudah modul introduction. Seronok ada, kompius ada tp yang penting batch aku memang GIGIH. salute la korg..study xhenggat...relax la...jauh ag ni... Paling aku suka bila p wad. Jumpa patient.. Kena revise dulu, sbb tu tanggungjawab!!

nak ambik darah aku xberani ag...guna patung aku terer la..hahaha...insyaAllah aku akan terus study! sbb dah janji kann...

so pas ni akan belajar balik semula dalam kelas. 8-10 kelas kuliah, 10.30-12.30 bedside then petang forensik. Umumnya gitu la, tp selasa ngan kamis extra skit la...sbb ada pengajian umum.. haha..

arini nak kata gembira sgt tak jugak, sedey xjugak... maybe windu je kot...pada ape? itu rahsiaa! haha... cuma aku a lil bit stress laaa.. aku wisau pasal study ni...banyak sgt nak cover...hurmmm!

pada kakitangan admin kolej, plizz la..jgn bazirkan kertas... mulakan sistem on9 nak buat ape pon. kalo ukm dulu, pilih subjek on9, gugur kursus 0n9, even tgok result pon on9. nak buat feedback kena la betol2...setakat bg kertas...hurmm...kalu aku pon aku koyak..

xpon kita wat feedback kat sini jela:

1. Dr T.W ( aku rasa dier best)
  • dier ni surgeon. ilmu dier luas..ajar comm skill.
  • Asal dr myammar tp dah lama mendidik dr kat malaysia ni.
  • paling best dier bg smgat..setiap kata2 dier aku ske! ada value..
  • sayang lebih kat dr T.W sbb kata saya leh jd MP nnt (ramai kata dr banyak ckap, tp saya ske!!)
2. Dato Dr. S
  • Dr ni surgeon gak..
  • agak lawak n pendekatan ajar menarik
  • agak ganas, tp aku rasa dier ni xlebey anggap kita cam anak dier!
  • paling xlupa quote 'i can see a lump"
3. Dr H
  • pon bukan dr malaysia
  • tp kepakaran dier wat aku terpegun!
  • kalo slh jawab dier tenung cam nak tumbuk, tp kejap je...akhirnya lawak smula.
  • ske bunyi buzer dr... ekkk!
4. Dr W
  • banyak kali dpat ngan dr ni. sayang lebih sbb dr cool!
  • promise saya akan study awal. tq sbb xmarah lebey
  • quiz sblh pt boleh saya nak terkencing...haha
5. Dr. R
  • Awak hebat. tp agak xseswai kalo ajar dak xmatang.
  • dr beri saya inspirasi.
  • xtaw plak saya dr xtaw juling tu ape...hahaha
6. Dr. ChSF
  • srunuk kelas ngan awak, agak kebapaan..
  • tp xelok get in a basket then u lift it ur self...haha
7. Dr S (ort) : awak bru, tp best
8. Dr Mr : awak nampak baik, tp saya yakin awak baik.. (xmo percaya ckap org)
9. Dr Th: saya ske awak...inspirasi...gelak delay awak paling srunuk!
10. Dr V: tQ dr...smgt saya tgok semgt dr!
11. Dr SZ: srunuk kat KK gunung rapat ngan awak!

secara umumnya dr-dr saya semua the best... xsabar nak gali ilmu ag ngan dr!

k la, dah nantok! selamat malam semua!!!!


1 comments:

~Dhamirah~ said...

hahaha...
safwan, fun reading ur post!