Sunday, July 10, 2011

i can't sleep tonight!

salam semua...
fuhh kiri, fuh kanan! dah lama aku xupdate blog..
berbagai benda harus di selesaikan.. student la katakan..
Alhamdulillah, semuanya siap dalam target masa yang ditetapkan! aminn
Selain multitasking punya paper work.. aku pon dah terabai dr pembelajaran bedside aku!
penat ada...letih toksah cerita...takde la nak mengeluh...ni aku yang pilih kann!

so sesiapa blogger yang termasuk hospital Ipoh ni...leh la roger2? (ade ke yg aku kenal)...
now posting medicine! so ada la kelibat badak merayau kat level 5, 7 ngan 8 yer... hahaa

so penjelasan dah diberi... korang pon datang2 la jenguk blog aku! xsalah kan...silatulrahimmmm!

malam ni susah plak aku nak tido...dah la weekdays pon aku bermasalah nak tido...lewat tido bangun awal! Terbaekkkk! susahkan orang type A ni:

jadinya mari muhasabah diri nape aku xleh nak lelap pagi2 ni:

  1. Mungkin sebab kelas basikal ngan aerobik buat aku masih segar!
  2. Aku rasa esok cuti, so wat pe nak tido lewat..
  3. mungkin sebab FB!
  4. WINDU PADAnya
  5. diet kot!
  6. aku teringin nak ada gaji!
  7. pk banyak sangat! (duit, berat badan, hatta kisah anjing nak lintas jalan pon aku still pk)

ohhh! dah mula menguap! ok...bye! jom tido!!!

0 comments: