Saturday, August 20, 2011

Alhamdulillah

salam...
syukur pada Ilahi, dapat juga berpuasa tahun ni. Persiapan puasa dah buat before dari ramadan. syukur, dapat kekuatan.. tp masih banyak perlu ditambah. InsyaAllah...!

fuhh!
dah lama tak jenguk blog.. url blog pon dah baru...hahaha... saja-saja tukar...
insyaAllah 25 september ni dah mula minggu exam aku untuk memasuki phase 3a which is equivalent to tahun 4.. tahun 4 plak memang la lama, 50 minggu lamanya... so, exam nnt kene la sungguh-sungguh. buktikan ilmu yang dah dipendam...kan.kan..kan...

setakat ni, aku dah habiskan posting surgery, medicine, ortho dan next week akan mula dengan paeds. tapi next year kena gak masuk posting ni balik... makin banyak kene study la kan... memang la bz... tp serunuk la dapat taw macam2...

bercerita tentang Alhamdulillah.... syukur!

umur ku dah menjejak ke 24..
dasarnya, 24 dah sepatutnya ada kerja, ada duit, stabil dan bersedia ke alam berpasangan...
bagi aku lain ceritanya...tiada kerja, tiada duit hasil carian sendiri... gf? tak berani nak mencari nahas...
kadang2 rasa sedih pon ada, yela...masih lagi bergantung pada kedua orang tua... hatta zakat fitrah tahun ni pon aku xlayak bayar... sedih sebab xmampu lagi nak beri apa-apa pada kedua ibu bapa... T.T
kalau nak fikir semua yang negatif, tak leh nak hidup jadinya...
tp aku bersyukur... Alhamdulillah ada ibu bapa yang sangat memahami! terima kasih mak n ayah! tak taw nak balas macam mana jasa mak ngan ayah...

insyaAllah wan dah mampu nanti, biar wan tanggung semuanya plak...!!!


p/s: raya tahun ni sama je macam dulu... apa yg ada pakai...
p/s: lamanya lagi 27

1 comments:

aShaBuLz said...

Rilek bro..nant dh krja ko blikn superbike tuk parent ko sorg satu. Hehe..